O digestie buna de sarbatori

Ca rasfatul de Craicun sa fie total, toate bunatatile de la sarmalute, piftie, caltabos, cozonac sau tort va vor ademeni si cu siguranta va fi foarte greu- daca nu, chiar imposibil – sa le rezistati.

Si, pentru ca mai mult decat orice, cel mai mult valoreaza sanatatea noastra si a celor dragi noua, va oferim cateva recomandari care va vor fi de folos pentru a intampina Sarbatorile cu pofta de viata crescuta.

Cea mai asteptata perioada a anului, cea a Sarbatorilor de iarna ne aduce de fiecare data o vacanta binemeritata in care ne bucuram alaturi de cei dragi, de cadouri si poate cel mai important de multa dragoste.

Ajutoare pentru o digestie de nota 10

Este o perioada in care alimentatia noastra este dominata de alimente consistente, care in cele mai multe cazuri aduc un „surplus” de grasimi. Protejati-va metabolismul si in special inima cu un aport de Coenzima Q 10 – un supliment nutritiv folosit in intreaga lume ca energizant cardiac.

Buna functionare a inimii necesita o cantitate adecvata de Coenzima Q-10, un antioxidant puternic si un nutrient esential al celulelor, astfel incat corpul sa poata functiona la un nivel optim. Problemele cardiovasculare pot fi prevenite cu succes printr-un aport suplimentar de Coenzima Q-10.

Aveti grija la nivelul de colesterol, mai ales daca stiti ca aveti valori crescute in mod obisnuit! Va recomand un excelent produs pentru reechilibrare metabolica – Barley Grass – factor de control al colesterolemiei si de echilibrare metabolica. Se recomanda administrarea a 1-2 tablete/zi, in cure de minim 30 de zile, pentru a mentine mediul alcalin, ce nu favorizeaza depunerea grasimilor si a colesterolului.

Cure detox dupa Sarbatori

Iar, pentru perioada dintre si dupa Sarbatori nu pot sa nu va recomand curele de curatare/detoxifiere usoare pe baza de Aloe Vera. Organismul are nevoie de ajutor pentru a elimina mai usor toxinele si pentru a se recupera dupa o perioada in care cu siguranta s-au facut excese alimentare.

Aloe Vera imbunatateste sanatatea sistemului digestiv, contribuie la cresterea energiei, reduce greata si accelereaza refacerea mucoaselor digestive. Aloe Vera te „scuteste” de problemele digestive, contribuie la detoxifierea organismului si reduce procesele inflamatorii.

In plus, adaosul de clorofila din Life Impulse® Suc de Aloe Vera BIO si clorofila – Detoxifiant, fortifiant ajuta la cresterea si repararea tesuturilor, neutralizarea substantelor nocive si stimuleaza formarea celulelor rosii din sange pentru a imbunatati aportul de oxigen.

Amestecul detoxifiant si fortifiant compus din Clorofila si Aloe Vera este deosebit de eficient in reglarea sistemului digestiv. Actiunea combinata a Clorofilei si a gelului de Aloe Vera face ca suplimentul alimentar sa aiba puternice proprietati antioxidante si sa protejeze organismul impotriva inflamatiilor si infectiilor.

Alegeti produsele Life Impulse pentru voi si intreaga familie, de asemenea, le puteti oferi drept cadou celor apropiati, fiind un mod placut de a le ura: La multi ani!

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *