Detoxifiere intestinala dupa sarbatori

0
1

Intai de toate un an nou cu multa sanatate si fericire zi de zi, tuturor.

Slide1Stiind ca tendinta in timpul sarbatorilor de iarna este de exces alimentar in general, dupa o asemenea perioada organismul are nevoie de o
p66 dreamstime_9603961
detoxifiere pentru a ne reda starea de bine si echilibru interior.

Mai toata hrana pe care o consumam contine conservanti (E-uri), chimicale, substante care incurajeaza un gust placut sau cresterea ne-naturala a produsului. Stilul de viata rapid duce la o dieta dezechilibrata, lipsa de informare ne face sa combinam nepotrivit anumite alimente, iar in perioada iernii grasimile sunt la superlativ in alimentatia zilnica. Toate acestea duc la o incarcare a organismului, provocand sedimentarea de reziduri si de toxine de-a lungul colonului. Pe langa starile de oboseala, constipatie, anxietate, lipsa de concentrare sau nervozitate care pot aparea, in cea mai rea situatie, neeliminarea in timp a acestor reziduri poate duce la formarea cancerului de colon.

Solutia cea mai simpla de detoxifiere intestinala sunt fibrele vegetale. Acestea se gasesc de regula in tarate si cereale, fructe, in vegetalele crude, neprocesate si nu numai. Avand rol de detoxifiere, fibrele vegetale duc la eliminarea toxinelor acumulate in colon, maresc capacitatea intestinala si elimina constipatia, pentru a aduce organismul la starea sa naturala, de sanatate.


SuperColon Cleanse
este o combinatie de fibre vegetale dintre care cea mai importanta fiind tarata de Psyllium Husk BIO, cu un rol ColonCleanse
esential de detoxifiere intestinala.

Taratele de psyllium sunt un laxativ natural cu un continut de 14 ori mai mare de fibre decat ovazul, acesta din urma fiind cunoscut pentru un continut major de fibre. Taratele de psyllium amelioreaza sindromul colonului iritabil, reduc absorbtia acizilor grasi, regleaza glicemia si reduc nivelul colesterolului.

Concentratia de fibre din capsulele SuperColon Cleanse provine totodata din restul ingredientelor. Senna sau siminichia are proprietati detoxifiante, purificatoare la nivel intestinal. Semintele de fenicul au efect calmant gastric, laxativ, diuretic, tonic etc. Cusin-ul favorizeaza eliminarea viermilor intestinali, curata intestinele si previne aparitia hemoroizilor externi. Macesele au proprietati astringente, diuretice si stimuleaza digestia.

Definitiv fiecare dintre aceste ingrediente are caracteristici care ajuta la detoxifierea colonului si implicit a intregului organism, lucru care face din SuperColon Cleanse un ajutor de nadejde in situatia incarcata alimentar de dupa sarbatorile de iarna.

Se recomanda 1-2 capsule pe zi.

A se consuma in timpul meselor.

Se recomanda marirea consumului de apa.

Oana Petrescu

Specialist Marketing Life Care

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 43 = 50