Detoxifiere intestinala dupa sarbatori

Tendinta in timpul sarbatorilor de iarna este aceea de exces alimentar, asa ca dupa o perioada grea, in care am acumulat o multime de toxine (si poate niste kilograme in plus), organismul are nevoie de o detoxifiere completa si eficienta pentru a ne reda starea de bine si echilibru interior.

Poate ti-a fost greu sa stai departe de friptura, cozonacii care iti aduceau aminte de copilarie, sarmale sau salata boeuf, asa ca nu e de mirare daca te-ai ingrasat putin. Insa, dupa ce sarbatorile au trecut, incepi sa te gandesti ca excesele alimentare nu ti-au facut tocmai bine si simti nevoia de o schimbare.

Tendinta de exces alimentar duce la o incarcare a organismului, provocand sedimentarea de toxine in intregul organism, dar mai ales a colonului. Pe langa starile de oboseala, constipatie, balonare, anxietate, lipsa de concentrare sau nervozitate care pot aparea, in cea mai rea situatie, aceste reziduuri pot duce la aparitia cancerului de colon.

De aceea, o cura de detoxifiere este mai mult decat binevenita imediat dupa sarbatori. Iti va restabili echilibrul metabolic, va elimina toxinele, iti va da mai multa energie si te va ajuta sa scapi de kilogramele nedorite.

Plan de detoxifiere

Regula cea mai importanta e sa renunti sau sa limitezi consumul de alimente bogate in grasimi nesanatoase, dulciuri, carbohidrati, produse de patiserie, prajeli, sucuri carbogazoase, alcool si cafea.

Bea multa apa

O hidratare corespunzatoare ajuta organismul sa elimine mai usor substantele toxice. Apa este un detoxifiant natural al corpului, esentiala pentru o sanatate de fier. Imbunatateste functionalitatea aparatului digestiv, intareste imunitatea si combate oboseala.

Este indicat sa bei in jur de 8 pahare cu apa pe zi. Daca doresti sa grabesti arderile si sa elimini rapid toxinele, bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, un pahar cu apa calduta in care sa adaugi zeama de la jumatate de lamaie. Pentru un efect eficient, poti bea zilnic 2-3 cesti cu ceai verde neindulcit.

Consum suplimentar de fibre

Solutia cea mai simpla de detoxifiere intestinala sunt fibrele vegetale, care ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in colon, iti dau senzatia de satietate pe termen lung si scad pofta de mancare.

Alimente bogate in fibre: seminte de in sau de psyllium, broccoli, spanac, sparanghel, anghinare, avocado, rosii, ridichi si varza kale. Taratele de psyllium sunt un laxativ natural cu un continut de 14 ori mai mare de fibre decat ovazul. Amelioreaza sindromul colonului iritabil, reduc absorbtia acizilor grasi, regleaza glicemia si reduc colesterolul.

Life Impulse® Super Colon Cleanse – Detoxifiant intestinal este o combinatie de fibre vegetale cu rol purificator la nivel intestinal, un ajutor de nadejde in reglarea metabolismului dupa sarbatorile de iarna.

Smoothie-urile, cele mai bune solutii pentru detoxifiere si hranire celulara

Gandeste-te la smoothie ca la un cocktail de vitamine si minerale care te energizeaza, detoxifica si furnizeaza necesarul zilnic de nutrienti care iti mentin o stare de sanatate excelenta. Sunt inlocuitoare de masa care dau senzatia de satietate si reduc pofta de mancare.

Incearca toate combinatiile de fructe, legume si verdeturi care iti plac. Smoothie-urile VEGANE de la Meal Balance®, cu efect de energizare, detoxifiere si vitaminizare sunt solutia la indemana pentru a scapa de kilogramele in plus si a-ti mentine starea de bine.

Fa miscare

Pentru o detoxifiere eficienta, trebuie sa faci miscare in fiecare zi. Astfel, iti vei pune metabolismul in miscare si vei elimina mai usor toxinele prin transpiratie. Orice tip de miscare e indicata, fie ca mergi mult pe jos, faci exercitii acasa sau alergi in aer liber.

Aloe Vera, efect detox forte

Ajuta la eliminare reziduurilor toxice din organism si are un efect benefic asupra sistemului digestiv si imunitar. Este o sursa naturala de aminoacizi, enzime si minerale, cu un usor efect laxativ.

Life Impulse® Gel Aloe Vera Pulp contine 99,79% Aloe Vera Barbadensis Miller crescuta in Mexic, nemodificata genetic.

O cura de detoxifiere eficienta dureaza intre 2-3 saptamani.

Esti pregatita sa iti recapeti silueta si starea de bine?

Articol scris de,

Elena Boeru – Online & Communication Specialist

 

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *