Regula numarul 1 pentru o slabire sanatoasa

regula1Slabirea sanatoasa implica o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice, grija constanta fata de propriul corp. Uneori viata profesionala, sociala, chiar cea familiala ne fac sa uitam de cea mai importanta persoana din viata noastra, propria persoana.

Timpul si atentia ne sunt acaparate zilnic, suntem grabiti, agitati, mancam pe graba si de multe ori nu foarte sanatos, ne ocupam de o multime de lucruri sau oameni mai putin de propriul organism. Se intampla oricui, fie ca realizam sau nu. Dar toate acestea se pot schimba atunci cand constientizam acest fapt si facem pasi mici dar siguri spre a ne schimba stilul de viata.

Alimentatia este unul din factorii principali care ne influenteaza viata, implicit greutatea, starea de bine, uneori chiar incredea in sine. Insa toate au o rezolvare, uneori mai la indemana decat ne imaginam.

Cu Life Impulse® Form Shake poti inlocui oricare masa a zilei cu una sanatoasa, fiind un ajutor de nadejde in inlaturarea kilogramelor in plus. Cu aroma de vanilie, ciocolata, struguri sau ananas si cirese, shake-ul este combinatia echilibrata care aduce un aport nutritional net superior unei mese normale. Sa luam in considerare ca pentru a avea parte de toate vitaminele si nutrientii continuti intr-o singura portie de Form Shake, ar trebui sa consumam cca 3,5 kg de mancare obisnuita. Insa intr-o portie de shake, aportul caloric este de 170 kcal comparativ cu cele cca 800 kcal dintr-o masa de pranz.

Life Impulse® Form Shake nu contine grasimi animale sau colesterol daca este combinat cu soia, suc de fructe sau apa. Totodata combinatiashakes_foto unica de faina de soia (nemodificata genetic) cu acerola si inulina BIO reprezinta un beneficiu major in sanatatea organismului.

Senzatia de oboseala intalnita in urma unei mese copioase si care ne ingreuneaza de obicei activitatile este inlocuita de un plus de vitalitate, organismul nefiind obligat sa consume multa energie in procesul de digestie.

Si fiindca timpul este intr-adevar o presiune uneori, shake-ul se prepara in 3-5 minute, poate fi consumat si acasa si la birou pe post de mic dejun, pranz sau cina. Simplu si sanatos pentru un organism fericit zi de zi.

“Cand am venit in Bucuresti aveam 92 kg, iar acum dupa 3 luni am 74,7 kg; la talie am pornit de la 108,5 cm, iar acum am 77 cm; indicele de grasime a scazut de la 47,9 a 41,3, iar masa musuculara a crescut de la 23,3 la 26,9. Tot programul reprezinta mai mult decat aceste rezultate fizice, e o transformare care m-a adus intr-o forma mai armonizata a fiintei mele. Aceasta este doar o etapa, ceea ce am inceput m-a dus spre alte obiceiuri in viata si sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce am trait.” – Alina Negrila, 36 de ani din Arad.

“ Programul m-a facut sa ma simt bine pur si simplu, eliminand diverse problem metabolice cu care ma luptam de mult timp (blocaje, aciditate, balonari, reflux esofagian), ajutandu-ma sa dau jos kilogramele in plus” – Adriana Pascu, 44 de ani din Bucuresti, a slabit 11 kg.

Oana Petrescu

Specialist marketing Life Care

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *