Tenul tau merita sa fie rasfatat!

Cu toții ne dorim sa fim răsfățați. De familie, de prieteni, de colegi. Însa te-ai gandit vreodata cum ar fi să iți răsfeți tenul iar acesta să iți zambeasca drept răsplată?

Sunt sigură că iți dorești să arăți mereu fresh și să te simți frumoasă în orice moment al zilei.

Pentru că tenul este cea mai delicată și sensibilă zonă a corpului și pentru că mereu este expus poluării și stresului, acesta trebuie sa fie protejat, îngrijit și de ce nu chiar răsfățat pentru a transmite întregului corp acea stare de bine de care avem cu toții nevoie pentru o zi reusită.

De aceea, noi iți recomadam ca produsele de make-up pe care le folosesti poate cel mai des în ritualul tău de frumusețe, să conțină ingrediente BIO, fără chimicale si conservanti, pentru a proteja tenul și a-l face să arate stralucitor întreaga zi.

Care sunt avantajele produselor de make-up cu ingrediente BIO?

>> Sunt prietenoase și delicate cu pielea, pentru că ingredientele folosite sunt obținute din culturi organice, prin diverse tehnici cum ar fi uscarea plantelor, filtrare și purificare, extrase prin distilare sau presare la rece. Prin aceste procedee se reușeste să se pastreze proprietățile active ale materiei prime naturale.

>> Produsele bio utilizate în scop cosmetic nu conţin parabeni, coloranţi sau parfumuri şi nu sunt testate pe animale, ci pe grupuri de voluntari.

>> Ambalajele sunt biodegradabile și nu afecteaza mediul.

>> Sunt produse cu certificate BIO, astfel ai garanția ca produsul este unul natural.

Printre cele mai folosite ingrediente cu proprietăți terapeutice din produsele de make up BIO putem regasi:

Ulei de argan organic:  Este cunoscut de secole pentru virtutile sale cosmetice si este compus în principal din acizi grași nesaturați și este bogat în steroli. Acesta previne uscarea și îmbătrânirea fiziologică a pielii si reface filmul hidrolipidic al ei. Neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza țesutul conjunctiv. De asemenea, este utilizat pentru a trata acneea. Studiile științifice au arătat că ulei de argan revitalizează pielea.

Ulei de măsline organic: In antichitate era numit si ’’Uleiul Frumusetii’’. Continand un compus de uleiuri, grăsimi și ceara care au proprietăți emoliente, acesta reface hidratarea si elasticitatea. Este bogat in vitamina E si antioxidanti cu o mare putere de vindecare si mentinere.

Untul de cacao organic: Este bogat în acizi grași, nutrienți, are efecte de calmare și hidratare excelente. Are un puternic efect antirid ajutand la hidratarea pielii uscate sau celei mature afectata de riduri sau pete maronii.

Asadar, fie ca iți dorești un machiaj natural de zi sau unul mai indrăzneț pentru o seară în oraș, poti alege dintr-o gama diversă de produse BIO, de la  fond de ten la pudre sau corector pentru micile imperfecțiuni, la farduri in culori diafane pentru obraz și pleoape ori tuș și mascara pentru cei mai expresivi ochi.

Iar daca iți dorești buze voluminoase și senzuale, rujul și luciul de buze Biotissima se regăsesc într-o varietate de culori indrăznețe care iți asigură un machiaj reușit și rezistent întreaga zi.

 Meriți sa fii răsfăță in fiecare zi!

 

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *