Inamicul nevazut: durerea care te scoate din ritm

Ti s-a intamplat vreodata ca, atunci cand te-ai ridicat de la birou dupa mai multe ore de lucru, sa simti o durere de spate suparatoare? Sau sa mergi la supermarket si, dupa ce ai adunat tot ce era pe lista de cumparaturi, sa ridici sacosele si sa simti o usturime venita, parca, de nicaieri? Stim cum te-ai simtit: durerea te scoate din ritmul tau! Iti schimba starea de dispozitie si te poate face sa amani activitati zilnice normale sau chiar sa ratezi evenimente importante.

Sa imparti cele mai frumoase sentimente si momente speciale cu familia si persoanele dragi tie este cea mai mare bucurie a vietii, o adevarata comoara pentru suflet. De aceea, este bine sa stii ca ai solutii sanatoase care pot impiedica neplacerile legate de sanatate sa-ti umbreasca starea de spirit si care te ajuta sa-ti regasesti zambetul si sa te bucuri de binecuvantarile pe care ti le ofera viata.

Eucaliptul este recunoscut de multa vreme ca remediu pentru sanatate, fiind folosit de indigenii australieni pentru tratarea unei varietati de afectiuni. Datorita propietatilor sale antiinflamatorii si analgezice, este un remediu important in tratarea artritei, mai ales in sezoanele reci, atunci cand simptomele se agraveaza.

Menta combate durerea musculara, contribuie la relaxarea muschiului si actioneaza chiar si impotriva durerilor articulare. Extractul de menta fortifiaza tesuturile pielii si, datorita continutului ridicat de acid salicilic, este eficient in tratarea inflamatiilor

De asemenea, ginseng-ul si vita-de-vie confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei.

Daca durerile, in mod special cele reumatice sau musculare, sunt motivul pentru care adesea nu te simti asa cum ti-ai dori, foloseste gelul antireumatic Puterea Ursului cu plante BIO, de la Krauter care actioneaza pe loc ca sa te scape de disconfort. Gelul functioneaza datorita combinatiei extrem de eficiente din 12 plante, dintre care menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic.

In plus, daca esti una dintre persoanele care au mai tot timpul mainile si picioarele reci, chiar si atunci cand in casa este cald sau in zilele in care soarele arde hotarat, gelul va deveni unul dintre produsele tale preferate! Pentru ca acesta sa aiba efectul dorit, aplica-l pe zona cu probleme si maseaza usor, pana ce intra in piele. Daca incepi deja sa simti efectul de incalzire locala, inseamna ca durere va ceda in sc:urt timp.

Uita de durere, castiga mobilitate si bucura-te de viata. 🙂

Articol scris de,

Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *