Cum dormi si cum te odihnesti!

Ti se intampla vreodata ca, desi bifezi cele 8 ore de somn recomandate de specialisti, dimineata sa-ti doresti sa mai poti sta in pat cateva minute? Atunci cand te simti obosit, senzatia te urmareste pe toata durata zilei, iti incetineste ritmul si, cateodata, iti fura placerea pe care o simti cand te bucuri de lucrurile importante pentru tine. In plus, prea putin somn in mod constant poate sa-ti aduca si cateva kilograme in plus, stres sau chiar probleme de sanatate.

Somnul este necesar pentru sanatatea organismului tau si este la fel de important precum alimentatia pentru o stare generala cat mai buna. Asadar, cate ore dormi in fiecare noapte? Atunci cand vine vorba despre somn si odihna, cea mai indicata este rutina: un program de somn cat de cat constant in fiecare zi, cu o durata de 7-8 ore este combinatia ideala. Atentie: mai putin de 6 ore sau peste 9 ore de somn pe o perioada prelungita pot determina tulburari de metabolism si de memorie sau chiar probleme de inima.stire-27-aug-somn

Chiar daca uneori ziua poate parea prea scurta pentru cate ti-ai propus sa faci, somnul nu este unul dintre lucrurile la care poti renunta, pentru ca este si unul dintre cele care te ajuta sa-ti realizezi planurile. Asadar, alege sa lucrezi, sa ai grija de casa sau gradina, sa petreci clipe minunate alaturi de familie si cei mai dragi prieteni, sa te dedici pasiunilor si sa te distrezi fara sa uiti, insa, de somn si de cat de mult indragesc trupul si mintea aceasta activitate.

O mana de ajutor pentru un somn mai odihnitor vine din partea naturii. Schizandra este o planta originara din Asia, fiind utilizata de mii de ani in China si Japonia pentru beneficiile sale asupra sanatatii. Schizandra este nu numai un puternic antioxidant, ci si ceea ce putem numi „tratament cameleon”, efectul sau adaptandu-se la nevoile fiecarei persoane. Este excelenta pentru intarirea sistemului imunitar, amelioreaza vederea si auzul si este un ajutor exceptional pentru persoanele care se confrunta cu insomnii, stres sau stari depresive. In plus, planta imbunatateste reflexele, combate starile de iritatie ale sistemului nervos, linisteste spiritual si are chiar efect afrodisiac.

Ajuta-ti trupul si mintea sa aiba dimineti cat mai fumoase cu Life Impulse Schizandra BIO – Tonic, suplimentul alimentar care te ajuta sa-ti reechilibrezi intregul organism. Somnul odihnitor, mai multa buna dispozitie si un organism care se simte revitalizat de dimineata si pana seara sunt numai cateva dintre efectele sale. Ia zilnic 1-2 capsule, preferabil in timpul meselor, si observa diferenta!

Adu-ti aminte: somnul dulce mult aduce!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *