Fereste-te de alimentele care dau dependenta!

Ti s-a intamplat vreodata ca, desi tocmai te-ai bucurat de o masa bogata, sa simti in continuare dorinta de a manca? Sau ti se intampla foarte des sa simti pofta de „ceva bun”? Uneori, apetitul poate fi influentat de anumite alimente care „pacalesc” organismul, facandu-l sa creada ca are nevoie de ele. In realitate, aceste alimente nu au niciun aport nutritional, iar consumul lor poate duce nu numai la o posibila crestere in greutate, ci si la o serie urmari negative asupra sanatatii organismului tau.
shutterstock_70150084Asadar, care sunt prietenii falsi si inamicii tacuti din alimentatia ta zilnica?

Zaharul. Prezent in mai toate dulciurile, zaharul este cel care ii bucura pe cei mici si pe cei mari deopotriva atunci cand vine vremea pentru desert. Cu toate acestea, zaharul are un efect negativ atat asupra sanatatii dintilor, cat si asupra sanatatii intregului organism, fiind demonstrat faptul ca poate conduce la aparitia unor boli cronice grave. Hipertensiunea, diabetul zaharat sau obezitatea sunt numai cateva dintre urmarile negative asociate consumului excesiv de zahar. Totusi, asta nu inseamna sa te privezi de zahar, ci doar sa tii sub control pofta aparent nevinovata de „ceva dulce”.

E-urile. In prezent, industria alimentara ofera o larga varietate de produse, pentru toate gusturile si varstele. O mare parte dintre acestea contin insa o cantitate mare de aditivi alimentari toxici, care nu sunt intotdeauna tolerati de catre organism. Este indicat sa eviti, pe cat posibil, alimentele care contin conservanti, acestia fiind regasiti mai ales in produsele cu un temen de valabilitate foarte mare. Unul dintre cele mai mari pericole este ca, prin aceste adaosuri, alimentele sa reziste incercarilor organismului de a le digera, deregland astfel functionarea interna a organismului.

Faina alba. Desi foarte imbietoare si gustoase, produsele de panificatie sunt alimente rafinate bogate in substante daunatoare, de care este bine sa te feresti. Daca iti place sa consumi paine la masa, alege acele sortimente cu adevarat hranitoare, pe baza de faina neagra si fibre, iar corpul tau se va simti si va arata mult mai bine!

Daca ceea ce iti doresti este sa ai o silueta armonioasa si sa pierzi kilograme mancand sanatos, adauga in dieta Life Impulse Pounds Away, suplimentul alimentar pe baza de fructe, plante si alte ingrediente naturale care reduce pofta de mancare, ajutandu-te astfel sa mananci doar atat cat ii trebuie organismuluitau. In plus, Life Impulse Pounds Away accelereaza metabolismul si, deci, procesul de digestie, facandu-te sa te simti mai usoara.

Alege o alimentatie sanatoasa pentru tine si familia ta!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *