Secretul tau pentru un ten plin de vitalitate!

Adori diminetile in care ajungi in fata oglinzii si descoperi cu mare placere ca tenul tau are aspect neted si se simte confortabil si hidratat. O astfel de dimineata poate da tonul unei zile in care starea ta de spirit este pur si simplu una excelenta!

Tenul tau are nevoie constant de o ingrijire corecta, care sa lupte impotriva efectelor negative cauzate atat de factori interni, cat si de cei externi. Oboseala si stresul prelungit fura stralucirea tenului, iar soarele puternic, vantul si microbii la care este expus zilnic pot duce la uscarea lui si chiar la aparitia iritatiilor.

vitalitateAstfel, tenul tau are nevoie de un specialist dedicat, disponibil 24 de ore din 24! Extractul de musetel detine toate calitatile pentru a avea grija eficient, insa cu blandete de calitatile naturale ale tenului tau. Datorita proprietatilor sale decongestionate si antiinflamatorii, musetelul reda pielii elasticitatea si reduce inflamatiile, pentru un efect de relaxare imediat. In plus, are actiune emolienta, hidratand tenul in profunzime si redandu-i astfel senzatia de confort. De asemenea, musetelul este recunoscut din cele mai vechi timpuri pentru efectul dezinfectant, calitate care i-a castigat un renume aparte in domeniul cosmeticii.

Alaturi de musetel, alantoina este o substanta activa recunoscuta pentru capacitatea sa de a grabi cicatrizarea ranilor, de la cele superficiale, la cele adanci, stimuland innoirea celulelor. Alaturi de acest atu principal, alantoina are actiune calmanta, hidratanta si antiiritanta.

Panthenolul sau provitamina B5 intensifica actiunea alantoinei, contribuind la regenerarea celulara si la repararea pielii intr-o maniera estetica, pana la refacerea completa a tesutului. De aceea, este excelent pentru ingrijirea tenului sensibil, predispus la iritatii si reactii alergice.

Specialistul tau dedicat este Crema nutritiva pentru fata, cu musetel BIO Krauter®, care ofera tenului stralucirea pe care o adori. Formula sa unica iti da 3 motive pentru care s-o folosesti: hraneste in profunzime (datorita extractului BIO de musetel), calmeaza si ajuta la regenerarea tesutului (prin actiunea alantionei) si reda tenului elesticitatea si vitalitatea (efectele panthenolului).

Pastreaza-ti tenul sanatos si fericit in fiecare zi!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *