Cum te hranesti la micul dejun?

cacao_smoothieTi se intampla uneori ca dimineata sa nu ai timp sa iei micul dejun sau chiar sa nu ai pofta de mancare in primele ore dupa ce te trezesti? La o prima vedere, ai putea spune ca nu e mare lucru sa sari peste o masa, insa micul dejun este, de departe, cea mai importanta masa a zilei. Ea iti asigura energia de care ai nevoie pentru o zi plina.

In plus, specialistii ne asigura ca micul dejun luat cu regularitate joaca un rol important in mentinerea siluetei, ajutandu-te sa tii mai usor sub control oscilatiile de greutate. Daca organismul primeste in primele ore ale zilei o parte insemnata din nutrientii si vitaminele de care are nevoie in fiecare zi, sansele ca pofta de mancare sa-si faca de cap seara tarziu sunt mai mici. Si nu numai atat! De Daca micul dejun devine un obicei, se pare ca vei observa si o imbunatatire a memoriei pe termen scurt, vei reduce riscul de a face diabet si te vei simti mai fericita! Toate acestea depind insa de ceea ce alegi sa pui in farfurie.

Daca timpul este cel care te impiedica sa te bucuri de un mic dejun echilibrat, atunci avem solutia ideala pentru tine: smoothie-ul sanatos si delicios Meal Balance Vegan Protein, care se prepara in numai 4 minute si care inlocuieste cu succes o masa obisnuita! Acesta ajuta la buna functionare a metabolismului, intareste sanatatea inimii si imbunatateste memoria, oferind organismului aportul de nutrienti care echilibreaza nivelul de zahar din sange. El contine, in proportie de 40%, proteina bio din canepa, o sursa importanta de Omega 3 si 6 si alti aminoacizi esentiali, fiind usor de digerat. In plus, combinatia unica din proteine din orez, cocos si pulbere bio de cacao il face cu atat mai gustos si hranitor.

Meal Balance Protein este un produs vegan, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru tine si in cazul in te-ai decis sa urmezi un stil alimentar care nu contine produse de origine animala. Pentru a obtine un pahar de smoothie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa amesteci o lingura de pulbere cu 200 ml de apa sau un alt lichid (de exemplu, lapte de cocos sau lapte cu 1% grasime) si fructe, dupa preferinte. Fiecare smoothie poate fi diferit, insa ramane la fel de hranitor!

Ziua buna se cunoaste de la primul smoothie!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *