Sanatate pentru tine, curatenie pentru casa!

Dupa agitatia, vancatele si plimbarile din timpul verii, toamna ne invita sa ne „asezam” putin si sa petrecem mai mult timp acasa. La vremuri noi, planuri noi! Daca printre primele lucruri cu care ti-ai propus sa incepi toamna se numara si o curatenie temeinica, atunci cu siguranta esti in cautarea unor produse eficiente, care sa te ajute sa iti faci casa luna.

Ti s-a intamplat si tie, probabil, ca produsele pe care le-ai folosit la curatenia casei sa-ti atace mainile, cauzand iritatii si mancarimi la nivelul pielii sau sa-ti provoace acea senzatie suparatoare de lacrimare a ochilor. Acestea sunt numai cateva dintre efectele negative pe care le pot avea chimicalele asupra sanatatii tale si a familiei tale. De aceea, ai nevoie de solutii care nu numai ca-si fac treaba asa cum iti doresti, dar nici nu reprezinta o amenintare la adresa sanatatii.

Baia este una dintre incaperile la care „muncesti” cel mai mult pentru a o curata: depunerile de calcar, praful sau urmele lasate de condens au nevoie de toata priceperea ta si de o super putere de curatare pentru a disparea. In plus, vasul de toaleta este unul dintre obiectele cu care toti membrii familiei intra in contact zilnic si, de aceea, este important ca acesta sa fie curatat de bacterii periodic.

Incepe pregatirile pentru curatenia de toamna cu WC Reiniger, gelul activ pentru curatarea vasului de toaleta de la BioHaus, care improspateaza si curata vasul de toaleta cat ai spune „BIO”. Gelul are un continut vascos, cu aderenta prelungita si o formula noua care dizolva si indeparteaza murdaria. Bonus: produsul nu doar curata eficient, dar lasa un miros placut, parfumand intreaga incapere.

Alege BIO pentru sanatatea ta si a familiei tale!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *