Stop problemelor urinare!

Atunci cand ceva in organismul tau nu functioneaza asa cum ar trebui, iar simptomele suparatoare isi fac aparitia, toate aspectele vietii tale au de suferit: performanta la locul de munca, relatiile cu persoanele apropiate si chiar posibilitatea de a fi tu insuti si de a te simti bine in situatii care, in mod normal, iti aduc numai bucurie.

Infectiile-urinare-5-remedii-naturale-rapide-Scapa-de-probleme-

Desi multi dintre noi credem ca problemele aparatului urinar apar doar dupa o anumita varsta, adevarul este ca acestea pot afecta pe oricine, in orice moment al vietii.

Buna functionare a tractului urinar poate fi asigurata destul de simplu, respectand cateva sfaturi usor de retinut:

  • Consuma zilnic cel putin 2 litri de lichide. Apa, ceaiul neindulcit de coada-soricelului sau sucul de merisoare sunt exemple de lichide “bune” care spala tractul urinar si previn depunerea bacteriilor, ajutand sistemul urinar sa functioneze asa cum trebuie.
  • Evita consumul de bauturi carbogazoase, cafea sau alcool, mai ales daca stii ca ai o sensibilitate aparte. Oricare dintre acestea ar putea cauza iritatii care duc la aparitia problemelor urinare.
  • Mergi la toaleta atunci cand simti senzatia de urinare. Urinarea este o functie esentiala pentru eliminarea toxinelor din organism. De aceea, este de preferat sa nu amani drumul catre toaleta atunci cand corpul iti trimite acest semnal, evitand astfel riscul aparitiei unor infectii.
  • Ai grija la alimentatie. Aparitia constipatiei poate afecta si functionarea aparatului urinar. Alimentele bogate in fibre stimuleaza digestia normala si te ajuta sa eviti situatiile nedorite. Daca ai frecvent probleme de constipatie, este necesar sa acorzi o atentie deosebita si aparatului urinar. Mergi la medic periodic pentru a tine situatia sub control.

Pe langa aceste sfaturi bune, ia in calcul si optiunile oferite de natura pentru a te ajuta sa tii la distanta infectiile urinare. Semintele de dovleac sunt eficiente in tratarea afectiunilor vezicii urinare si ale prostatei. Acestea calmeaza iritatiile si stimuleaza functionarea rinichilor, refac elasticitatea prostatei si sunt asociate cu cresterea potentei la barbati. Alaturi de acestea, extractul de merisoare previne infectiile, impiedicand bacteriile sa ramana prea mult timp pe peretii vezicii urinare.

Sustine sanatatea intregului aparat urinar cu Life Impulse® Renalo Complex, suplimentul alimentar potrivit atat pentru barbati, cat si pentru femei. Tabletele au o compozitie speciala, pe baza de seminte de dovleac BIO si extract de merisoare, ingrediente eficiente in prevenirea si tratarea cauzelor care duc la infectii urinare.

Ai grija de sanatatea ta si simte-te bine in fiecare zi!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *