Trimite durerea la plimbare.

Simti ca toamna isi intra usor usor in drepturi si te gandesti cu ingrijorare la zilele racoroase, umede si ploioase care urmeaza si care, an de an, iti activeaza durerile articulare sau reumatice? Inflamatiile sunt un raspuns al sistemului imunitar si un mecanism de aparare al organismului, fiind o cale prin care acesta semnaleaza prezenta unor bacterii sau virusi pe care trebuie sa-i combatem. Fie ca durerea isi face aparitia din cand in cand, fie ca aceasta persista, ai nevoie de un remediu de incredere, care sa te ajute sa infrunti durerea.

trimite_durerea

Foloseste darurile naturii in avantajul tau! Extractul de gheara dracului este, spre exemplu, unul dintre cele mai eficiente remedii naturale impotriva durerii. Acesta deblocheaza articulatiile afectate de reumatism, scade febra si durerile musculare si amelioreaza afectiunile inimii. Actiunea sa analgezica si antiinflamatoare amelioreaza artrita, artroza sau spondiloza, iar tu castigi mobilitate si te poti bucura in voie de momentele frumoase ale vietii.

Efectele benefice ale eucaliptului, pe de alta parte, se datoreaza cineolului, ingredientul activ principal si un foarte eficient remediu pentru reducerea inflamatiilor si infectiilor. Trateaza rapid durerile reumatice si regleaza temperatura in timpul unei febre puternice.

Ginsengul este folosit de peste 5.000 de ani, fiind des mentionat in randul remediilor naturale cu multiple beneficii asupra sanatatii. Indienii americani din Statele Unite obisnuiau sa mestece ginseng pentru a alunga senzatia de oboseala, iar in China aproape ca nu exista reteta prescrisa de medic pe care sa nu se regaseasca si acest remediu. Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant.

Iarba de lamaie, cunocuta si sub numele de lemongrass, lupta impotriva infectiilor din organism, detoxifica organismulsi sustine functionarea normala a procesului digestiv.

De asemenea, stiinta moderna a demonstrat ca uleiul de rozmarin are proprietati antiseptice, intensifica circulatia sangelui atat la nivelul extremitatilor, cat si la nivelul creierului si ajuta la diminuarea simptomelor produse de arterite, tromboze, scleroza cerebrala sauedeme cardiace. In plus, uleiul combate senzatia de sufocare sau cea de racire a mainilor si picioarelor.

Vestea cea mai buna este ca exista un mod de a profita de toate avantajele descrise mai sus! Ori de cate ori apare durerea, foloseste Gelul antiinflamator cu Gheara dracului si plante BIO, de la Krauter, cu o formula noua si concentrata care este absorbita rapid in piele. Gelul actioneaza pe loc, calmeaza durererile articulare si musculare si ofera o senzatie de racorire si relaxare. Pentru un efect intensificat, utilizeaza si suplimentul alimentar Krauter Gheara Dracului, imbogatit cu extract de gheara pisicii, supliment ce relaxeaza musculatura si articulatiile, contribuind la combaterea durerilor. Urmeaza o cura de 30 de zile si vei simti diferenta! In primele 15 zile, aplica zilnic gelul antiinflamator pe zonele dureroase si ia cate 1-2 capsule de zi, iar in celelalte 15 zile, utilizeaza numai gelul.

Uita de durere, misca-te in voie si bucura-te de viata in fiecare zi!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *