Toamna aceasta, bretonul revine la modă!

Ti se intampla uneori ca schimbarea anotimpului sa iti trezeasca dorinta de a face tu insati o schimbare de look? Daca e asa, fara indoiala ca prima oara te-ai gandit la par: ai putea incerca sa ti-l aranjezi diferit sau, daca esti mai indrazneata, sa optezi pentru o nuanta diferita sau chiar o tunsoare noua. In acest sezon, bretonul este pe buzele tuturor stilistilor, fiind cea mai in voga alegere de hairstyle.

34746177_s

Bretonul poate fi un truc de stil foarte simplu care sa te ajute sa-ti pui in valoare trasaturile fetei. In plus, el este incredibil de versatil si, in functie de tipul de breton pe care il alegi, efectele sunt diferite:

  • In cazul unui chip ingust si alungit, un bretonul drept si plin te ajuta sa modifici vizual latimea fetei, punand in evidenta obrajii.
  • Unui chip oval sau in forma de inima i se potriveste de minune bretonul pieptanat pe o parte.
  • In general, bretonul confera o alura copilaroasa chipului, avand, asadar, un efect instant de intinerire mai ceva decat orice crema.

Daca te tenteaza o schimbare de look care include un breton, cel mai important pas este sa-ti alegi modelul care ti se potriveste cel mai bine. Iata cateva variante de stil care te pot inspira:

  • Bretonul invizibil. I se spune asa pentru ca nu arata ca un breton propriu-ziu, fiind, mai curand, parte a unei tunsori in trepte. Suvitele din fata sunt mai scurte decat restul parului si, in functie de cum iti doresti sa-ti aranjezi parul, acestea pot iesi in evidenta sau pot fi integrate in frizura de ansamblu. Bretonul invizibil iti da ocazia sa-l pui in valoare atunci cand parul este frumos aranjat sub forma de bucle sau atunci cand optezi sa-ti prinzi parul in coada sau coc.
  • Bretonul drept. Acesta este mult mai ofertant decat ai putea crede. Bretonul drept poate lua forme diferite: el poate fi ingust sau lat, rar sau foarte bogat, lung (pana deasupra sprancenelor) sau scurt (pana la jumatatea fruntii). Foarte important este, insa, ca inainte sa alegi acest tip de breton, sa apelezi la sfatul unui specialist pentru a te asigura ca directia de crestere a parului tau ii va permite bretonului sa se aseze asa cum iti doresti.
  • Bretonul filat. Acesta te ajuta sa-ti pui in evidenta ochii si este ideal pentru parul subtire, fragil, si foarte drept, intrucat confera complexitate si volum frizurii. Bretonul filat este potrivit pentru orice tip de fizionomie.
  • Bretonul cu carare pe mijloc. Este alegerea ideala pentru fata rotunda, deoarece creeaza un efect optic de alungire, atragand atentia asupra partii centrale ale chipului.
  • Bretonul asimetric. Acest tip de breton este mai scurt pe o parte si mai lung pe cealalta. In functie de diferenta de lungime, frizura poate avea un aer clasic sau poate lua o forma foarte moderna si indrazneata.

Ai incredere in calitatile naturale ale parului tau si pune-ti in valoare frumusetea!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *