Cum sa ai gene lungi si frumoase!

Cine a citit „Memoriile unei gheise”, unul dintre cele mai frumoase romane ale ultimilor ani, stie ca testul farmecului unei adevarate gheise sta in abilitatea ei de a determina pe oricine, cu o singura privire, sa simta ca timpul se opreste in loc. Acest efect aproape magic se datora intensitatii privirii gheiselor, subliniata de un machiaj potrivit si, mai ales, de aspectul genelor.

shutterstock_132956006

De altfel, ingrijirea corecta a genelor pe termen lung poate fi cheia unei priviri electrizante, chiar si in acele momente in care nu porti nici un strop de machiaj. Iata ce poti face pentru a intretine frumusetea si calitatile naturale ale genelor tale:

Ai grija sa te demachiezi in fiecare seara. Fardurile, dermatograful, rimelul si orice alte produse de machiaj pe care le folosesti ajung, in mai mare sau mai mica masura, sa se aseze pe gene. Demachiandu-te la finalul fiecarei zile, vei curata gene de acest exces si le vei permite sa respire si sa se regenereze in timp ce tu dormi.

Foloseste ulei de masline. Cu siguranta, si tu, ca noi toate, ai folosit adesea ingrediente naturale pentru a-i oferi pielii sau parului tau un plus de stralucire, hidratare si vitalitate. De ce nu ai face acelasi lucru si pentru genele tale? Aplica cu grija ulei de masline pe gene si, in scurt timp, vei fi surprinsa sa observi ca genele tale sunt mai lungi, mai dese si mai puternice!

Evita dietele drastice. Uneori, fie pentru ca urmeaza un eveniment important, fie pentru ca se apropie o vacanta mult-asteptata, esti tentata sa incerci sa-ti ajustezi silueta printr-un regim drastic. Chiar daca poate vei obtine rezultatele dorite pe termen scurt, nu este o practica sanatoasa pentru organism in general: un regim dezechilibrat iti slabeste organismul si afecteaza toate procesele din corp, inclusiv sanatatea si puterea genelor de a se regenera.

Sterge cu un servetel surplusul de mascara de pe pensula, inainte de aplicare. O data ce indepartezi excesul de produs, nu numai ca iti este mai usor sa-ti definesti genele pe masura ce aplici mascara, dar eviti si sa incarci prea mult genele, care ar putea ceda sub greutatea pastei.

Foloseste produse de machiaj care protejeaza genele. Adori sa ai genele curbate, iar masacaraua este acel truc care te ajuta sa adaugi mai mult farmec privirii tale. Bucura-te de acest efect pe deplin folosind produse bio, care protejeaza calitatile naturale ale genelor tale. Foloseste mascara Biotissima cu o formula organica, imbogatita cu 7 uleiuri naturale, care te ajuta sa-ti pastrezi genele usoare, sanatoase si fermecatoare. Mascara BIO este alegerea ta pentru a fi frumoasa natural!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *