Antrenează-te să fii bun!

„Tu bucură-te că vezi răsăritul și nu mai complica tot ce este simplu! Semnat, Timpul!” Oare, ce să înțelegă omul preocupat al timpurilor noastre despre toate acestea, când și ”stelele sunt considerate apariții doar pentru cei leneși, îndemnați la visare?” (din Micul Prinț). Cu toate astea fiecare este liber să se antreneze sau să facă cum dorește cu ”timpul” sau cu ”stelele lui”…

woman-591576_960_720

Vezi-ți de drumul tău, curat, demn și fericit. Dumnezeu îți prețuiește dragostea, bunătatea, mulțumirea, seninătatea, omenia. Vorba să fie rotundă și caldă, să vorbești cu drag și pricepere, să taci tainic și înțelept… Asta e tot ce contează!

Fii împăcat și rămâi în pace!” Felul în care te porți cu ceilalți vorbește despre felul în care ești tu, în adâncul inimii tale. Felul în care te porți cu ceilalți spune și despre puterea credinței tale… Atât partea spirituală a omului cât și fiziologia sa vorbesc despre puterea și însemnătatea binelui din viețile noastre. Când facem bine, toate umorile interne dătătoare de stare de bine sunt pornite, fluxul de energie al corpului este activat pozitiv și ne revărsăm în marea de energie din jurul nostru.

De ce îți face bine să faci bine?

Pentru că așa/astfel am fost creați, simplu!

Există mereu timp pentru iubire și pentru bine, noi ne-am cam rătăcit…

Există mereu timp pentru iertare, atunci când iertăm spunându-se că ”abia atunci când știm să iertăm, ne apropiem sau ne asemănăm cu Dumnezeu”. Nu este ușor să ierți sau nu e ușor pentru toți, la fel cum binele este provocarea fiecăruia, că la rău ne putem pricepe toți, desigur!

Gesturile mici fac diferența, atenția și zâmbetul către viață și oameni aduc mare pace și multă lumină celor din jur. Cel mai simplu și fermecător cadou oferit vreodată sau primit? Un zâmbet cu ochii spre tine, un zâmbet din toată inima îți va aduce mereu căldură și bucurie uimitoare. Atât de simplu…

Prezența ta să aducă bucurie, așa să te gândești mereu și bine-ți va mai fi!

Dr. Lavinia Bratu Ceuță – Nutriționist

Formator, Consilier de dezvoltare personală

lavi.ceuta@gmail.com

www.lavi-enrose.com

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *