Nuci de sapun pentru haine curate in mod natural!

Detergentii obisnuiti contin adesea ingrediente chimice care ataca pielea mainilor si unghiile, cauzand iritatii si eczeme dureroase. De-a lungul timpului, urme ale acestor ingrediente pot ramane si in haine, atacand pielea si afectand, astfel, sanatatea ta si a celor dragi tie. Este foarte simplu sa eviti toate aceste riscuri si sa-i protejezi pe cei dragi alegand o alternativa sanatoasa: solutii naturale de curatare a hainelor, pe baza de nuci de sapun.

Nucile de sapun sunt un produs 100% natural si vegetal, hipoalergic si fara miros. Aceste fructe au diametrul de 2-2,5 cm si apartin arborelui Sapindus originar din Asia de Sud-Est, fiind o alegere 100% organica pentru curatarea rufelor.

Substanta activa este saponina, al carei efect este micsorarea tensiunii superficiale a apei, permitandu-i astfel sa patrunda mai bine in profunzimea tesaturilor, inclusiv acolo unde sunt pete. Acest proces, combinat cu miscarile de rotatie ale masinii de spalat inlatura eficient particulele de murdarie, lasand hainele curate si proaspete.

In timpul fabricatiei nucilor de sapun, fructele sunt uscate la soare, iar singura interventie a omului consta in inlaturarea samburilor. Invelisul se introduce apoi in masina de spalat, intr-un saculet, si poate fi refolosit de 2-3 ori, cu aceleasi rezultate excelente.

In plus, cojile pot fi fierte pentru a se obtine o solutie cu folosire universala: de la spalarea vaselor sau a rufelor la curatarea baii sau a bucatariei si chiar la ingrijirea personala sau a animalelor de companie.

Iata cel putin 7 motive pentru a trece la curatarea hainelor cu nuci de sapun:

  • Sunt 100% naturale, fara ingrediente daunatoare;
  • Sunt versatile, putand fi folosite ca detergent organic universal;
  • Sunt economice, putand fi refolosite de mai multe ori;
  • Functioneaza la fel de bine si in apa calda, si in apa rece;
  • Sunt ecologice – sunt 100% degradabile si nu polueaza apa;
  • Nu este nevoie de balsam de rufe – nucile de sapun lasa rufele moi si catifelate;
  • Actioneaza delicat si nu afecteaza tesaturile.

Incearca si tu nucile de sapun si bucura-te de cea mai sanatoasa cale de a curata, cu usurinta, hainele intregii familii! Nucile de sapun pentru rufe BioHAUS au o putere ridicata de curatare, iar datorita actiunii lor blande, rufele isi vor pastra intensitatea culorii pentru o perioada mai lunga de timp.

Alege solutii naturale pentru sanatatea familei tale!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *