Sanatatea din ocean!

Oceanele ocupa peste 70% din suprafata Pamantului si reprezinta o sursa bogata de sanatate, apa lor continand o mare varietate de minerale vitale vietii. Aceleasi minerale se regasesc, de asemenea, si in organismul uman care este, de altfel, compus din apa in proportie de aproximativ 60%. De aceea, specialistii au demonstrat prin nenumarate studii de-a lungul vremii ca apa sarata din mari si oceane poate functiona ca o plasma care trateaza si reface structura tesuturilor umane. Astfel, apa marina este frecvent utilizata ca element de baza pentru:

Ingrijirea si ameliorarea afectiunilor pielii. I-ati auzit vreodata pe specialisti spunand ca apa sarata din mare are efect benefic asupra acneei, a cicatricilor, a eczemelor si a altor leziuni ale pielii? Este adevarat! Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit apa sarata din mari si oceane ca leac eficient pentru diverse afectiuni ale pielii, precum si in alte scopuri terapeutice.

ocean

Mineralele din compozitia apei marine hranesc pielea in profunzime, fiind adesea regasite in produse cosmetice destinate reintineririi pielii. In plus, aceste minerale contribuie semnificativ la fortificarea barierii naturale a pielii, ajutand astfel la a proteja pielea de factori daunatori externi (precum vant puternic, temperaturi extreme sau expunerea la chimicale din mediul inconjuraotr) si a preveni inflamatiile.

Detoxifierea pielii. Apa sarata naturala inlatura toxinele din pori si stimuleaza circulatia sangelui la nivelul epidermei. De aceea, ea este folosita in produse de tip scrub, antiperspirante sau deodorante. Indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii este esentiala pentru regenerarea si senzatia de catifelare pe care numai o piele sanatoasa le poate avea. In plus, apa sarata este extrem de eficienta in cazul aparitiei unor leziuni usoare la suprafata pielii (zgarieturi sau taieturi superficiale), intrucat previne actiunea microbilor care pot ajunge pe suprafata ranilor.

Ingrijirea parului. Apa sarata actioneaza aproape ca un sampon natural – ati observat vreodata ca, dupa ce iesiti din apa sarata a marii sau a oceanului, parul este mai uscat? Acest lucru se datoreaza faptului ca sarea indeparteaza excesul de uleiuri, ceea ce face ca apa sarata sa fie deosebit de benefica pentru persoanele cu par gras. In plus, parul spalat in mare castiga volum si, nu de putine ori, gaseste o rezolvare pentru problema matretii recurente.

Igiena nazala. Apa de mare nediluata contine cupru, magneziu, seleniu si sulf, toate elemente cu proprietati recunoscute stiintific. De aceea, aceasta poate fi folosita cu succes in caz de rinite alergice, ca solutie excelenta pentru igiena nazala, inclusiv pentru copiii mici si femeile insarcinate.

Profita de avatajele apei marine si foloseste noua crema cu saruri minerale pentru neurodermatite de la Kräuter®! Produsul contine, in proportie de 30%, saruri minerale provenite din apa pura a Atlanticului, in care se regasesc 96 de elemente active cu efect de remineralizare a pielii. Crema este imbogatita, de asemenea, cu unt de shea, ulei de migdale si unt de cacao, prevenind astfel uscarea pielii, remineralizarea celulelor afectate, normalizarea pH-ului si combaterea alergiilor, a eczemelor si neurodermatitelor.

Bazeaza-te pe darurile naturii pentru sanatatea pielii tale!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *