Trucuri pentru un machiaj perfect, chiar daca porti ochelari!

Daca ochelarii de vedere sunt un accesoriu de care nu te poti dezlipi, atunci fara indoiala ca, macar o data, te-ai intrebat cum ai putea sa te bucuri de un machiaj cu adevarat irezistibil. Ti se poate intampla ca, imediat dupa ce ai aplicat produsele, sa fii multumita de rezultatul din oglinda, dar sa simti ca machiajul isi pierde din magie imediat ce iti pui ochelarii. De aceea, trebuie sa tii cont de cateva trucuri speciale, care te vor ajuta sa-ti pui in lumina calitatile, chiar si de dincolo de lentilele ochelarilor:

33256112_m

  1. Pune accentul pe buze. Ascunse partial de lentile, fardurile nu sunt intotdeauna pe atat de vizibile pe cat ti-ai dori. Poti obtine insa un look de efect folosind rujuri in culori puternice, potrivite trasaturilor tale: rosu aprins, mov pruna, roz zmeura, bordeaux, corai sau terracotta.
  2. Foloseste farduri in culori intense. Cu cat culorile pe care le folosesti sunt mai puternice, cu atat ele trec cu mai mare usurinta dincolo de lentile. In plus, jucandu-te cu nuantele, poti sa iti pui in valoare personalitatea puternica si vesela.Pentru un machiaj echilibrat, alege pentru buze un ruj in nuanta deschisa, naturala, cu textura cremoasa.
  3. Foloseste cu incredere mascara. Alege un produs care se usuca rapid si care este rezistent la transfer si aplica-l generos pe gene – efectul de intensificare a privirii va razbate cu usurinta dincolo de lentile.
  4. Rama da tonul folosirii tusului de ochi. Pentru ca ochelarii functioneaza ca un filtru, o parte din efectul machiajului ramane ascuns in spatele ramelor, mai ales atunci cand folosesti tonuri deschise sau cantitati reduse de produse de machiaj. Ramele sunt, in schimb, partea cea mai vizibila a ochelarilor, iar grosimea lor determina de modul in care trebuie sa aplici tusul. Astfel, incearca mereu sa aplici o regula simpla: cu cat rama ochelarilor este mai groasa, cu atat conturul pleoapei trebuie sa fie, la randul sau, mai accentuat.
  5. Foloseste fard stralucitor pentru pleoapa de jos. Unul dintre avantajele ochelarilor este acela ca maresc ochii. Profita de asta si, aplicand  un strop de fard stralucitor, confera-iprivirii tale o sclipire aparte.
  6. Defineste-ti sprancenele. Doar pentru ca, uneori, ochelarii iti acopera partial sau integral sprancenele, acest lucru nu inseamna ca nu te poti folosi de trucuri speciale care sa-ti puna in lumina trasaturile preferate. Din contra, nu te sfii sa-ti accentuezi linia sprancenelor pentru a-ti pastra pe deplin expresivitatea.
  7. Un ultim, dar foarte important truc: foloseste o pudra compacta pentru a fixa fondul de ten si a evita ca acesta sa ajunga pe rama ochelarilor.

Lumea exista numai prin ochii tai. Poti sa o faci sa fie oricat de mare sau de mica iti doresti. (F. Scott Fitzgerald)

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *