Varsta este doar un numar!

Mark Twain este cel care a zis ca „varsta este un lucru care tine de ceea ce gandesti, si nu de anii impliniti. Daca nu tii cont de ea, varsta nu conteaza”. Chiar si cei mai sceptici dintre noi ii dau dreptate celebrului scriitor atunci cand intalnesc oameni senini, pozitivi si activi, ai caror multi ani adunati in buletin nu se reflecta in spiritul tanar. Zi de zi, fiecare dintre noi poate alege cum sa-si traiasca viata, iar aceasta alegere determina cum vom trece peste ani si daca fericirea isi va face loc pe chipul nostru.

32691010_mStii acele dimineti in care te trezesti odihnita si, din oglinda, te priveste un ten proaspat si luminos? Nu este nici un secret faptul ca, in timp, pielea isi pierde din elasticitate si din fermitate. Secretul unui ten tanar in ciuda trecerii anilor  este sa-i acorzi zilnic atentia ta, ingrijindu-l corect.

Principalul aspect de care trebuie sa tii cont este curatarea si demachierea zilnica. Oricat de obosita ai fi, rezista tentatiei de a merge la culcare fara a indeparta machiajul si impuritatile care se asaza pe suprafata tenului in timpul zilei. Riscul este ca, in somn, acestea sa patrunda in pori si, blocate acolo, sa duca la aparitia cosurilor sau a altor mici afectiuni care strica aspectul sanatos al tenului.

Urmatorul pas important este stimularea circulatiei la nivelul pielii. Atunci cand circulatia este activata, pielea este oxigenata mai puternic, respira mai bine si ramane mai ferma. Priveste masajul facial ca pe un exercitiu pentru piele – unul care ii protejeaza vitalitatea si ii pune in valoare frumusetea pe termen lung.

Un alt aspect important este nivelul de hidratare a pielii. Atunci cand acesta este constant, tenul isi pastreaza calitatile naturale precum elasticitatea si stralucirea. De aceea, daca iti doresti un ten catifelat la atingere, nu uita sa bei, zi de zi, cantitatea recomandata de apa – cel mai simplu truc pentru sanatatea pielii.

Pasul care inchide cercul unei ingrijiri optime, cu efecte de durata, este sa-i oferi tenului resursele de care are nevoie pentru a rezista cu bine la provocarile ce vin odata cu trecerea anilor. Acidul hialuronic si colagenul sunt ingrediente cu o actiune antirid puternica si care mentin cele mai importante caracteristici ale unei epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticiatea si tonicitatea.

Cum ar fi daca ai putea sa-i asiguri tenului tau o ingrijire completa si profesionista, fara sa fii nevoita sa te misti niciun moment din casa? Poti face acest lucru cu ajutorul Kit-ului Biotissima® Beauty Expert, o inovatie in domeniul lifting-ului si al hidratarii pielii, care te ajuta:

  • Sa obtii un ten cu pana la 7% mai hidratat dupa numai 7 zile de utilizare.
  • Sa reduci cu pana la 15% volumul si adancimea ridurilor in numai 15 zile.

Biotissima® Beauty Expert Kit acopera toate cele 4 etape de ingrijire pentru un ten tanar si stralucitor – CURATARE, MASAJ, HIDRATARE si LIFTING – si actioneaza atat din exterior (prin produse inovatoare si premiate pentru eficienta lor), cat si din interior (prin intermediul suplimentelor nutritionale care contin acid hialuronic si colagen). O repriza de ingrijire dureaza numai 16 minute, iar rezultatele sunt senzationale!

Bucura-te si tu de un ten proaspat, sanatos, vizibil mai tanar!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *