Crema de corp care se potriveste nevoilor tale!

O vorba populara spune ca este important sa te simti bine in pielea ta. Este important ca sa te poti bucura cu adevarat de momentele frumoase pe care ti le ofera viata si, de asemenea, ca sa ai increderea ca poti reusi sa obtii ceea ce iti propui. Desi sensul folosit cel mai des este cel figurativ, totul porneste insa de la un sambure de adevar care are intru totul legatura cu pielea.

10834896_m

Pentru ca pielea este cel mai mare organ al corpului si pentru ca ea acopera aproape toata suprafata acestuia, este lesne de inteles ca, pentru a te simti confortabil, este nevoie sa ai o piele sanatoasa. De aceea, este important sa folosesti crema de corp adaptata nevoilor tale. In functie de aceste nevoi, iata cateva sugestii de produse care te vor ajuta sa ai o piele frumoasa si sanatoasa, in fiecare zi:

Pielea uscata are nevoie de o ingrijire intensa, prin formule bogate in ingrediente hranitoare. In acest caz, produsul potrivit este cel capabil sa patrunda in profunzimea pielei si sa refaca eficient structura afectata a epidermei.

Sugestii: Crema de corp calmanta, cu unt de Shea si plante BIO, de la Kräuter® este imbogatita cu ulei de argan si ulei de migdale. Rezultatul: o actiune calmanta si intens-hidratanta asupra pielii. Extractul de argan este foarte bogat in acizi grasi esentiali care stimuleaza formarea de celule noi. Piele ta isi va recapata supletea naturala si va deveni moale si catifelata. In plus, crema protejeaza impotriva efectelor negative are radiatiilor UV.

Crema cu saruri minerale, de la Kräuter® contine 30% saruri din oceanul Atlantic, cu 96 elemente active. Produsul are actiune remineralizanta, fiind potrivit pentru ingrijirea pielii foarte uscate sau afectate de neurodermatite sau eczeme.

Recunosti pielea sensibila dupa tendinta de a reactiona mai rapid la anumiti factori de mediu si la o serie de ingrediente chimice din cosmeticele obisnuite. De aceea, este important ca ritualul zilnic de ingrijire sa contina produse naturale, cu ingrediente capabile sa-i asigure o ingrijire blanda.

Sugestie: Crema de corp cicatrizanta, cu galbenele BIO, de la Kräuter® cicatrizeaza si ingrijeste pielea, ajutand, de asemenea, la calmarea pielii crapate si grabind regenerarea pielii. Produsul contine extract de galbenele, ulei de avocado si ulei de jojoba, cu un continut bogat de vitamina E. Crema pentru corp cu galbenele are actiune emolienta, calmanta si dezinfectanta. Formula ultra-hidratanta este completata de extractul de aloe vera, agenti de hidratare activi si lipide vegetale pretioase, precum untul de shea, untul de cacao, uleiul de migdale si o suita de vitamine.

Cu trecerea timpului, dar si sub efectul negativ al stresului sau al unui stil de viata daunator, pielea isi poate pierde prea devreme stralucirea si elasticitatea, lasand loc aparitiei semnelor imbatranirii premature. Pentru a intarzia acest proces natural, foloseste produse care stimuleaza regenerarea pielii, protejandu-i calitatile naturale.

Sugestie: Crema de corp emolienta, cu ulei de argan BIO, de la Kräuter® previne imbatranirea prematura a pielii datorita continutului ridicat de vitamina E si steroli, substante cu proprietati antioxidante. Uleiul de argan nu este numit intamplator „aurul marocan” – el este cu adevarat pretios pentru sanatatea pielii tale, care va deveni neteda si isi va recupera elasticitatea.

Iar dupa o zi plina si incarcata de stres, ce poate fi mai placut decat un masaj relaxant? Foloseste

Lotiunea antiseptica pentru masaj, cu pin si plante BIO, de la Kräuter®, care stimuleaza circulatia sanguina, relaxeaza corpul si, in plus, reduce simptomele de raceala si calmeaza spasmele musculare.

Pana si starurile internationale o recunosc: „Stralucesti atunci cand te simti bine in pielea ta.” (Zoe Saldana, actrita americana)

Articol scris de,
Elena Boeru, Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *