Silueta mult visata, in 3 pasi simpli!

Vara are un fel al sau de a ne face sa visam la o vacanta prelungita si relaxanta, de care ne bucuram din plin, in compania celor dragi. Este vacanta pe care o asteptam tot anul, in care evadam pe malul marii, acolo unde timpul sta in loc, nisipul ne mangaie talpile, soarele ne alinta pielea, iar briza ne aduce, din cand in cand, un strop de senzatie racoritoare.

O asa vacanta iti ofera cea mai puternica motivatie sa scapi de kilogramele in plus! Si unde altundeva sa gasesti cele mai sanatoase si eficiente ingrediente, cu rezultate garantate, care te ajuta sa obtii rapid o silueta armonioasa daca nu in natura? slim

Cafeaua verde este recunoscuta ca una dintre cele mai eficiente plante in lupta impotriva excesului ponderal, laudata de insusi Dr. Oz, un adevarat „guru” al sanatatii in intreaga lume. Boabele de cafea verde reprezinta cafeaua in starea sa naturala, inainte de a fi prajite si a deveni maronii. Succesul extractului de cafea verde in arderea grasimilor se datoreaza continutului ridicat de cafeina si acid clorogenic. In timp ce cafeina stimuleaza matabolismul, acidul clorogenic transmite ficatului un impuls, determinand astfel scaderea grasimilor si procesarea unei cantitati ideale de zahar pentru organism. Astfel, nivelul glucidic si lipidic din organism sunt optimizate.

De asemenea, studiile au aratat ca extractul de ceai verde este un candidat redutabil al categoriei „slabire sanatoasa si rapida”, datorita efectului sau puternic antioxidant, detoxifiant si energizant. Substantele bioactive din ceaiul verde accelereaza metabolismul, stimuland activitatea hormonilor care descompun grasimile pentru a fi apoi rapid eliminate.

Ati auzit de Garcinia cambogia? Cu o denumire exotica si un set aparte de calitati, acesta este un fruct tropical care a devenit o revelatie in materie de pierdere in greutate. Este atat de eficient datorita continutului ridicat de acid hidroxicitric, ingredient care, in urma studiilor, a reiesit ca inhiba atat productia si depozitarea grasimilor in organism, cat si pofta de mancare.

Un alt ingredient care pune pe fuga kilogramele in plus este aminoacidul L-carnitine, care grabeste arderea grasimilor cu pana la 70% si alimenteaza organismul cu energie.

Bucura-te de efectul extraordinar al acestei combinatii concentrate de ingrediente naturale, cu noul supliment alimentar Life Impulse® SlimME! Formula vegana si 100% naturala este specializata in arderea grasimilor intr-un timp scurt, in mod firesc si sanatos, cu efecte garantate!

Iar ca rezultatele sa fie cat mai spectaculoase, nu uita sa integrezi in stilul tau de viata alte doua aspecte foarte importante:

  • Miscarea regulata. Grasimile acumulate sunt „demolate” cu succes prin exercitiile de stimulare a zonelor pe care iti doresti sa le remodelezi: alergare usoara daca iti doresti o remodelare generala, abdomene pentru talie, fandari si genuflexiuni pentru coapse si picioare.
  • O alimentatie echilibrata, in special la cina. Peste noapte, organismul intra intr-un proces de refacere, de purificare, iar o cina prea generoasa poate „pune bete in roate” acestui proces benefic si firesc al organismului. Asadar, asigura-te ca in farfuria ta de seara is gasesc locul alimente usoare, care sustin bunul-mers al organismul si care te ajuta sa ai un somn odihnitor.

Articol scris de
Oana Petrescu, Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *