Un parfum de poveste!

Stii acele momente in care treci pe langa o persoana si esti vrajita instant de parfumul pe care il poarta? O multitudine de senzatii isi fac loc intr-o fractiune de secunda, purtandu-te, brusc, intr-o alta lume. Te regasesti intr-o simfonie de arome ametitoare, o poveste presarata cu miresme florale, fructate sau lemnoase, care iti deseneaza un zambet de placere pe buze.
parfumDesigur, un farmec special il au si momentele in care parfumul pe care il porti tu insati atrage complimente si declanseaza in jurul tau povesti la fel de fascinante. Savureaza momentul tau magic, inchide ochii si simte pe piele pulverizarea usoara a aromei preferate. Ce imagini iti creeaza in minte un amestec cu note de varf de coacaze negre, citrice si bergamot, completat perfect prin note de mijloc de crin, iasomie, trandafir si caise, pe un fond de miresme de vanilie si chihlimbar?

Afla raspunsul descoperind senzatia pe care ti-o ofera apa de parfum Biotissima® Kiss & Go, o combinatie seducatoare de arome, intr-un design special, care poarta culorile anului 2016: Rose quartz si Serenity. Feminitatea si delicatetea noului parfum sunt exprimate perfect si la nivel vizual, prin capacul floral care completeaza eleganta sticlei transparente.

Iti doresti ca parfumul tau sa reziste cat mai bine intreaga zi? Nu trebuie decat sa tii cont de aceste cateva trucuri atunci cand il folosesti:

  • Aplica-l cat mai curand dupa baie sau dus. Imediat dupa ce iesi din baie, porii sunt deschisi, iar mirosul se va fixa mai bine pe pielea curata si proaspat hidratata.
  • Daca acest lucru nu este posibil, foloseste o lotiune emolienta pe zonele unde vrei sa aplici parfum. Parfumul „prinde” cel mai bine pe pielea moale si hidratata.
  • Nu folosi o lotiune de piele cu o aroma puternica sau complet diferita de cea a parfumului. Se va crea o confuzie de miresme, iar rezultatul poate fi unul greu de prevazut si chiar de nedorit.
  • Aplica-l in zonele de puls – pe incheietura mainii, pe gat, in spatele urechii – si chiar pe par, pentru a obtine acel efect de aroma care pluteste, parca, in jurul tau.
  • Nu freca pielea dupa aplicare. Desi poate a devenit un gest reflex sa iti freci incheieturile intre ele dupa ce folosesti parfumul, cu gandul de a-l fixa pe piele, adevarul este ca acest obicei altereaza echilibrul original al aromei.

Poarta cu feminitate aroma ta preferata si nu uita: „Parfumul pe care o femeie il alege dezvaluie mai multe aspecte ale personalitatii sale decat o face scrisul sau”. (Christian Dior)

Articol scris de,
Elena Boeru, Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *