Nu exista succes fara optimism!

Optimismul este credinta care ne conduce la realizari. Nu poti realiza nimic fara speranta si fara incredere.” Aceasta opinie ii apartine scriitoarei nord-americane Helen Keller, iar noi suntem intru totul de acord cu ea. Daca luam in considerare si faptul ca scriitoarea era nevazatoare si nu avea auz, ne putem da seama cat de puternica a fost vointa sa si ce rol au jucat optimismul si pozitivitatea in realizarile sale. In plus, Helen Keller a fost prima persoana din lume, fara vaz si fara auz, care a absolvit colegiul, pentru ca mai tarziu sa sa obtina chiar si titlul de doctor de onoare al Universitatii Harvard.

 

6989041-mood-girls-smile-happiness-nature

Cu siguranta ca ai cunoscut, macar o data in viata, oameni de succes si care, pe deasupra, sunt senini, pozitivi si se bucura de ceea ce se intampla in viata lor. Aceasta atitudine este tocmai ceea ce i-a ajutat sa ajunga in punctul care se afla: sunt oameni care au privit cu incredere catre obiectivele lor, care si-au urmat visurile si viziunea si care nu au uitat sa zambeasca pe parcursul intregii calatorii.

Un alt punct de vedere care, odata imbratisat, iti va usura drumul catre succes este sa nu privesti obstacolele ca pe ceva care iti blocheaza calea, ci ca pe o parte din calea ta. Sa le consideri ca fiind acea parte care iti ofera sansa sa afli lucruri noi, sa devii mai rabdator si  sa evoluezi. Sigur ca lucrurile nu vor fi intotdeauna usoare, dar atitudinea ta fata de obstacole va cantari enorm!

Poate ca partea de care ti-e teama cel mai mult este esecul. Esecul exista numai daca il lasi sa te opreasca din visul tau. Daca ai avut parte de provocari pe care nu le-ai depasit asa cum iti doreai, dar ai continuat sa cauti apoi cai si solutii mai bune, cu incredere si optimism, cu siguranta ca ai ajuns mai aproape de succes decat iti poti imagina!

Articol scris de,
Elena Boeru
Online & Communication Specialist

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *