Ce spune despre tine locul in care mergi in vacanta?

Unde iti vei petrece concediul in aceasta vara? La mare, sub soarele arzator, inconjurat de oameni in cautare de distractie, sau, mai degraba, la munte, in mijlocul naturii, intr-o explozie verde care te incarca instant cu energie? Iar daca ar fi sa te gandesti la vacantele din anii trecuti, unde ai fost mai des: la mare sau la munte? Studiile arata ca acest raspuns iti poate dezvalui aspecte importante despre personalitatea ta.

2
Specialistii spun ca persoanele mai introvertite prefera, mai degraba, sa-si petreaca timpul liber la munte, in timp ce extrovertitii, dimpotriva, aleg sa-si puna costumul de plaja si slapii si sa dea o fuga la malul marii, ori de cate ori au ocazia. Asta este pentru ca introvertii tind sa prefere locurile mai linistite, in care pot medita in voie, pe cand extrovertitii adora agitatia si posibilitatea de a interactiona cu alte persoane la orice pas, simtindu-se, de altfel, intru totul in largul lor atunci cand sunt in centrul atentiei. Un aspect interesant este ca studiile realizate pana acum arata ca factori precum varsta, genul sau rasa persoanelor nu influenteaza aceste preferinte.

Este la fel de adevarat, insa, ca desi personalitatea este principalul motiv pentru care alegem sa mergem intr-un loc sau in altul, ea nu este singurul lucru care conteaza atunci cand ne facem bagajele. In anumite situatii, in ciuda preferintelor noastre obisnuite, simtim nevoia unei schimbari si descoperim ca ne putem simti minunat oriunde am fi, mai ales daca ne bucuram de compania celor dragi.

In plus, se intampla ca, uneori, destinatia sa te ajute sa iti regasesti echilibrul interior. Spre exemplu, desi de obicei ai prefera sa  fii pe plaja, in mijlocul agitatie, o vizita la munte poate sa raspunda nevoii tale de a te odihni, a te relaxa si a te bucura de acel sentiment extraordinar de liniste interioara pe care ti-l ofera intotdeauna natura.

Fie ca alegi sa-ti petreci concediul la munte, fie ca urmeaza zile insorite pe malul marii, un lucru e sigur: trebuie sa scapi de grija insectelor. De aceea, din bagajul tau nu poate lipsi Protekt Spray cu plante BIO, de la Kräuter®! Produsul contine extracte BIO de aloe vera, masline, lavanda si citronela, extracte care tin insectele la distanta si ii ofera pielii o ingrijire speciala. Spray-ul are un miros placut, se absoarbe repede si lasa pielea foarte fina. Unde mai pui ca este potrivit pentru toata familia, inclusiv pentru pielea sensibila a copiilor?

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *