Bucura-te de beneficiile masajului!

In unele zile, ai atat de multe lucruri de facut, incat abia daca mai ai vreun strop de energie seara. Sarcinile solicitante, stresul de la serviciu, activitatea fizica intensa sau o stare generala proastă pot fi insă rezolvate printr-un masaj relaxant.

Obisnuieste-te sa privesti masajul ca pe o modalitate de refacere a corpului si al mintii, si nu ca pe un rasfat ocazional. Vei avea numai de castigat, caci el este un adevarat medicament pentru corp si minte.

9203183168_acccf3d19d

Iata de ce este atat de placut masajul si cum se explica senzatia extrem de placuta din timpul sau:

Masajul combate raceala.

El stimuleaza celulele care sustin buna-functionare a sistemului imunitar, prin care organismul se protejeaza impotriva virusilor si a bacteriilor.

Masajul amelioreaza durerile de spate.

Majoritatea adultilor au suferit cel putin o data din cauza durerilor si inflamatiilor aparute in zona lombara sau cervicala.

Cercetarile au demonstrat faptul ca persoanele care sufera de aceasta de afectiune si apeleaza la masajul saptamanal, timp de cel putin 10 saptamani, obtin aceeasi diminuare a durerii precum in cazul folosirii medicamentelor. Avantajul: masajul nu are efecte secundare!

Masajul stimuleaza refacerea muschilor.

El se dovedeste util la finalul unei zile care te-a solicitat mult din punct de vedere fizic, dupa ce ai fost la sala sau dupa ai incheiat o sesiune de alergare. Masajul contribuie la reducerea inflamatiilor musculare, redandu-ti rapid starea de confort.

Masajul combate stresul.

Ce poate fi mai relaxant decat o sedinta de masaj la finalul unei zile incarcate de sarcini dificile? Studiile au aratat ca o sesiune de 45 de minute de masaj de o intensitate moderata, o data sau de doua ori pe saptamana, ajuta la scaderea nivelului de cortizol (hormonul strsului), stimuland, totodata, eliberarea de oxitocina (cunoscuta si ca hormonul fericirii sau al dragostei) in organism.

Masajul are efect antidepresiv

Acest efect este pus, de asemenea, pe baza oxitocinei, dar si pe baza serotoninei eliberate, un hormon cu actiune benefica asupra starii tale generale. Si, nu in ultimul rand, in timpul masajului creste nivelul de dopamina din organism, o substanta asociata cu senzatia de placere.

Bucura-te si tu de avantajele acestui „medicament” natural! Pentru un efect maxim de relaxare, foloseste produsele noastre, perfecte pentru un masaj terapeutic.

Lotiune calmanta pentru masaj, cu plante BIO

Are un continut ridicat in extracte natuale, precum arnica montana si eucalipt, povenite din medii controlate biologic precum si in extracte de pin. Lotiounea ajuta la relaxarea musculaturii dupa efort producand o senzatie placuta, racoritoare.

Are un efect relaxant pentru brate, picioare si spate. Extractele din plante au un efect stimulator asupra circulatiei sanguine, calmeaza si diminueaza senzatia de oboseala a musculaturii.

Ulei de migdale pentru masaj, natural

Este produsul ideal pentru tine, deoarece atenueaza senzatia de mancarime, eruptiile cutanate, iritatiile si arsurile. Hraneste intens pielea, lasand-o moale si neteda. Acesta este bogat in vitamina E, acizi grasi, proteine, potasiu si zinc.

Poate preveni aparitia punctelor negre si a acneei, avand de asemenea, o actiune anti-cearcane si anti-aging.

Este 100% pur, special creat inodor (fara miros), pentru a fi aromat cu uleiul esential preferat din cele 5 uleiuri esentiale de la Life Care®. Masajul completeaza procesul de aromaterapie, cu scopul de a relaxa musculatura si de a detensiona corpul, prin masarea zonelor tensionate sau congestionate.

Articol scris de,

Daniela Marc
Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *