Ochelarii de soare – stil si sanatate!

Ti s-a intamplat vreodata sa te plimbi pe strada in mijlocul zilei si abia sa-ti poti tine ochii deschisi din cauza soarelui puternic? Dar sa depui eforturi suplimentare la volan din aceeasi cauza? Ochelarii de soare se dovedesc extrem de utili in aceste situatii, fiind un accesoriu cu mult mai multe beneficii decat ar putea parea la prima vedere. Acestia:

Sunt chic! Exista atat de multe optiuni cand vine vorba despre forma, culoare si stil, incat este o adevarata placere sa ii descoperi pe cei care iti vin cel mai bine si sa ii porti cat mai des.

sunglasses-love-woman-flowers

Te ajuta sa vezi mai bine si sa te bucuri pe deplin de imprejurimi. Atunci cand calatoresti, cea mai mare placere este sa descoperi locurile noi in care ajungi. Ochelarii de soare blocheaza excesul de lumina, permitandu-ti sa observi mai bine detaliile si sa vezi la distanta cu o mult mai mare usurinta.

Te ajuta sa conduci in siguranta. In zilele in care soselele ard sub razele soarelui, dar si in anotimpul rece, atunci cand lumina reflectata este mult prea puternica pentru ochi, ochelarii de soare te ajuta sa fii un sofer mai atent si sa te simti mai confortabil la volan.

Te pot proteja impotriva durerii de cap si a migrenelor. Lumina puternica a soarelor poate fi un factor declansator pentru durerea de cap. Ochelarii de soare filtreaza razele UV, lasand sa treaca numai atata lumina cat sa te simti confortabil in aer liber, chiar si in mijlocul zilei, atunci cand soarele straluceste puternic.

Sunt extrem de utili dupa o operatie de corectare a vederii. Grija pentru recuperarea de dupa o operatie este la fel de importanta pentru vindecare precum efectuarea corecta a unei astfel de proceduri medicale. De aceea, acest accesoriu devine obligatoriu imediat dupa operatie, atunci cand ochiul poate fi usor slabit si este nevoit sa se readapteze la noile conditii.

Te protejeaza de praf, vant, nisip si chiar si de zapada. Toate acestea pot rani globul ocular, provocand disconfort, iritatii sau chiar leziuni. Evita senzatia neplacuta pe care o ai atunci cand „iti intra ceva in ochi”, purtand perechea preferata de ochelari de soare.

Protejeaza pielea sensibila din jurul ochilor. Aceasta este mult mai subtire si, deci, mult mai expusa la leziuni provocate de razele puternice ale soarelui. Alege un model cu lentile mari si bucura-te in voie de soare! Foloseste si Serul antirid pentru ochi Biotissima®, cu efect imediat! Formula certificata BIO protejeaza fibrele de colagen din piele si stimuleaza refacerea acestora, diminueaza ridurile si reduce cearcanele, pentru o privire tot mai senina de la o zi la alta!

Articol scris de,

Elena Boeru
Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *