5 beneficii ale fructului Noni

Atunci cand, in mijlocul unor perioade aglomerate, simti ca epuizarea te poate dobori, ai nevoie de ajutoare de incredere, care sa-ti redea energia de care ai nevoie. Din fericire, natura ne pune la dispozitie o multime de solutii naturale, care ne intaresc organismul si ne ajuta sa iesim din impas.

Una dintre aceste solutii cu efect revigorant este Noni, un fruct originar din Asia de Sud-Est, folosit de mii de ani datorita puterilor sale remarcabile de vindecare si regenerare.

Explicatia se regaseste in efectul analgezic, antioxidant si anti-inflamator remarcabil, care asigura o varietate de beneficii pentru sanatate.
Astfel, fructul Noni:

Stimuleaza pierderea in greutate

Favorizeaza productia de acid nitric in organism, o componenta pe care muschii o folosesc ca sursa pentru energia de care avem nevoie. Acidul nitric extrage energia chiar din tesutul adipos, subtiindu-l.

In plus, deficienta de oxid nitric este cauza senzatiei de extenuare dupa o perioada stresanta sau in care nu ne-am odihnit suficient.

Imbunatateste digestia, datorita continutului ridicat de fibre

Noni are un usor efect laxativ, prevenind astfel constipatia si ajutandu-te sa ai o stare generala mai buna dupa masa. Mai mult decat atat, el impiedica aparitia leziunilor gastrice la nivelul intestinelor si, astfel, aparitia ulcerului.

Are proprietati antioxidante

Specialistii spun ca Noni  are un potential antioxidativ imens, astfel neutralizeaza efectele negative ale radicalilor liberi. Un studiu efectuat pe pacienti fumatori care sunt vulnerabili la multe boli, a demonstrat ca sucul de noni este de ajutor in cazul bolilor cauzate de stresul oxidativ.

Iti ofera energie din plin

S-a dovedit ca sucul de Noni revitalizeaza organismul si te ajuta sa faci fata mai bine inclusiv activitatilor de ordin fizic, mai ales toamna, cand suntem predispusi neplacutei astenii.

Datorita continutului de antioxidanti, vitamina C si seleniu, fructul Noni combate radicalii liberi, iti ofera o stare de bine si energie din plin!

Este un remediu natural impotriva stresului si a depresiei, prin reglarea nivelului de serotonina si melatonina din organism

Un nivel scazut de serotonina la nivelul organismului poate fi cauza schimbarilor bruste de dispozitie si a starilor depresive sau de anxietate.

Oscilatiile nivelului de melatonina afecteaza echilibrul ritmulul circadian (ciclul de aproximativ 24 de ore care are loc la nivel fizic, mental si comportamental, ca raspuns al organismului la alternanta lumina intuneric din mediul inconjurator).

Alte beneficii ale fructului Noni:

  • normalizeaza tensiunea arteriala
  • protejeaza plamanii, mai ales in cazul fumatorilor
  • fortifica sistemul imunitar
  • regleaza nivelul colesterolului si glicemiei
  • are efect anti-anemic.

Convinge-te de proprietatile extraordinare ale acestui fruct folosind Life Impulse® Pure Noni! Produsul este o formula certificata BIO, cu un continut 100% de suc din fructul Noni BIO, provenit din Polinezia Franceza.

Life Impulse® Noni BIO este eficient in combaterea stresului, asigura un plus de energie si vitalitate si creste rata metabolismului general.

Articol scris de
Oana Petrescu, Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *