3 trucuri sa scapi rapid de petele dificile!

Esti in oras si servesti masa, iar furculita sau lingurita aluneca brusc si cade pe camasa sau pe bluza ta deschisa la culoare. Te plimbi prin parc si, sub magia atmosferei, decizi sa te asezi pe iarba, iar odata ce te-ai ridicat, observi ca te-ai ales cu pete verzi pe pantaloni. Cafeaua de dimineata este modul tau preferat de a-ti incepe ziua, insa numai pana ce cateva picaturi puternic aromate ajung pe haine. Acestea sunt numai cateva dintre situatiile in care poate te-ai regasit cel putin o data si in care rolul principal a fost atribuit petelor greu de scos.

Iata cateva moduri care te pot ajuta sa salvezi rapid situatia atunci cand ai de-a face cu pete dificile:

Apa minerala este o solutie de urgenta excelenta. Toarna apa minerala direct din sticla pe un servetel textil sau pe un prosop alb si freaca pata proaspat aparuta. Functioneaza chiar si in cazul petelor de vin rosu sau sos de rosii!

Pasta de dinti de culoare alba si o periuta de dinti curata fac minuni. Specialitatea lor: petele verzi lasate de iarba pe care te-ai bucurat sa te relaxezi in parc. Aplica putina pasta direct pe pata, inmoaie periuta de dinti in apa curata si freaca apoi, delicat, insa insistent, pana ce pata dispare. Pentru a proteja fibra textila, foloseste un balsam de rufe delicat la urmatoarea spalare, iar hainele vor arata ca noi!

In situatii de urgenta, foloseste samponul pentru par. Camasile si bluzele deschise la culoare se murdaresc rapid in jurul gatului, din cauza transpiratiei. Oricat de mult ti-ai da apoi silinta, se intampla adesea ca zona gulerului sa ramana cu o nuanta galbuie. Nu si daca apelezi la samponul tau hidratant! Aplica sampon pe interiorul gulerului, freaca bine pana ce samponul intra in fibra textila si clateste camasa in apa curata dupa 20 de minute. Efectul este magic!

Tu ce folosesti, de obicei, pentru a scoate acele pete care se lasa cu greu convinse sa dispara de pe hainele tale si a celor dragi? Solutia de scos pete de la BioHAUS® este o formula concentrata din ulei de portocale, un “Poate-tot” pentru toate necesitatile de curatare. Aplica solutia direct pe pata, las-o sa actioneze (in functie de vechimea si marimea petei) intre 2-20 de minute, umezeste cu apa sau inmoaie complet haina in apa si freaca usor. Intreaga familie va fi multumita de rezultate si fericita sa se bucure in continuare de hainele preferate!

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *