Bine ai revenit, Decembrie!

Cum luna decembrie a inceput, inseamna ca a inceput si numaratoarea inversa pana la noaptea de Ajun, noaptea in care, an de an, retraiesti magia sarbatorii de Craciun alaturi de cei dragi. Mai mult decat atat, pana atunci, descoperi cu incantare ca atmosfera festiva este in aer oriunde te-ai duce.

Este o luna a optimismului, o luna in care esti fericit sa ai parte de toate lucrurile bune din viata ta, o luna in care colindele si cantecele de sezon se aud din toate partile.

Dupa un an incarcat si agitat, este vremea sa te relaxezi si sa te bucuri din plin de frumusetea unica a sarbatorilor de iarna. Cum? Iata cateva idei numai bune de pus in practica alaturi de cei dragi.

Decoreaza-ti locuinta. Ghirlande stralucitoare, figurine in forma de Mos sau oameni de zapada, lumanari parfumate, luminite la geam, fulgi de nea din hartie, braduti handmade in miniatura – posibilitatile sunt nelimitate, iar pregatirea decoratiunilor ii poate implica pe toti membrii familiei. Iar daca nu ai rabdare pana in Ajun, nu este nicio problema: bradul poate fi impodobit si mai devreme, chiar si inainte de sosirea lui Mos Nicolae!

Incepe fiecare zi cu o bautura calda. Daca esti un iubitor de cafea, savureaza o ceasca de cafea ecologica de la Meal Balance®, iar de nu, incalzeste-ti dimineata cu un ceai din plante si fructe, o optiune delicioasa si sanatoasa pentru intreaga familie.

Nu-i asa ca adori sentimentul pe care il ai atunci cand privesti pe geam si poti aprecia farmecul frigului de decembrie?

Asculta cantecele de sezon. Sarbatorile n-ar fi la fel fara „florile dalbe”, „leru-i ler”, dar si „Merry Christmas”. Colindele fac parte din magia sezonului si umplu orice incapere de bucurie, speranta si pofta de viata. Fa-ti un playlist de sezon cat mai generos si lasa-l sa cante in surdina in casa. Atmosfera va fi unica!

Vizioneaza filmele clasice de Craciun. Le-ai vazut de atatea ori si, cu toate acestea, de fiecare data le revezi cu aceeasi bucurie. Invita-ti prietenii in vizita si faceti un maraton de filme de Craciun, de dimineata si pana seara. Sau organizati un astfel de moment in fiecare weekend al lunii. Nu uita de popcorn, dar si de bomboane poleite!

Plimba-te prin oras si admira luminitele de iarna. Trebuie sa recunosti ca orasul pare ca se imbraca intr-o haina magica atunci cand este impodobit cu luminite colorate si figurine de iarna. Cu un asa decor, vei zambi incontinuu, fara sa iti dai seama!

Gaseste-l pe Mosu’! Din ce am auzit noi, il vei putea gasi in parcurile special amenajate cu decoruri de Craciun, la mall sau la petrecerile cu multe cadouri pentru cei mari si cei mici. Oricum ar fi, nu rata ocazia de a-i spune ce iti doresti sa gasesti sub brad in dimineata de Craciun! 🙂

Spune-le „multumesc” celor dragi. Fiecare persoana draga din viata ta inseamna ceva anume pentru tine si fiecare dintre aceste persoane este de neinlocuit. Spune-le tuturor de ce sunt speciali pentru tine si multumeste-le pentru momentele frumoase sau grele in care ti-au fost alaturi. In fond, este ceea ce conteaza cu adevarat!

Tu cum planuiesti sa te bucuri de magia lunii decembrie?

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *