Ce culoare are iubirea pentru tine?

Februarie este luna dragostei, iar tu cu siguranta iti doresti sa iesi in evidenta, sa radiezi de frumusete si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de partenerul tau.

Fie ca mergeti la un film, la o cina romantica sau intr-o escapada la munte de Ziua Indragostitilor sau Dragobete, impresioneaza-ti iubitul si alege o tinuta si un make-up pe masura.

Noi iti propunem trei stiluri de machiaj – natural, romantic sau seducator – cu care sa te rasfeti si cu care sa cuceresti privirile celor din jur.

Exprima-ti frumusetea prin naturalete

fdsgs1-757x1024Un look natural si care iti pune in evidenta trasaturile este potrivit pentru o seara petrecuta acasa, o plimbare romantica prin oras sau vizionarea unui film la cinema cu partenerul.

Alege un fond de ten pe care sa il aplici intr-un singur strat sau foloseste numai 1-2 straturi de pudra rezistenta pentru a obtine un look cat mai natural.

Daca ai nevoie, utilizeaza un corector cu care sa iti acoperi imperfectiunile. Aplica un fard de pleoape nude sau deschis la culoare si accentueaza-ti privirea prin aplicarea unui strat de mascara care sa iti scoata ochii in evidenta.

Contureaza discret sprancenele si completeaza look-ul cu un fard de obraz intr-o nuanta deschisa, de preferat roz pal sau piersica. Foloseste un luciu de buze intr-o nuanta complementara blush-ului.

Un look romantic te duce cu gandul la prima intalnire

Mascheaza imperfectiunile (cosuri, roseata, cearcane) cu un corector pe care sa il aplici intr-o cantitate mica pentru a evita obtinerea efectului artificial de „masca”.

Foloseste un fond de ten hranitor si cu acoperire medie sau mare, pe care il poti aplica cu ajutorul unui buretel special pentru un look cat mai natural. Fixeaza machiajul cu putina pudra.

fghfhdPentru machiajul ochilor foloseste farduri deschise la culoare si lucioase, in nuante de piersica, roz sau crem.

Accentueaza-ti privirea si aplica o culoare putin mai inchisa la colturile ochilor si sub genele inferioare si nu uita de mascara.

Fardul de obraz trebuie sa fie deschis, in nuante de piersica sau roz si aplicat pe pometi si spre tample. Completeaza machiajul cu un ruj roz pe care il poti fixa pe buze cu un strat subtire de pudra translucida.

Cucereste-l cu nuante seducatoare de rosu

Rosu e culoarea dragostei, a pasiunii si seductiei. Daca vrei sa iti impresionezi iubitul, alege un machiaj puternic care sa iti puna in evidenta feminitatea si sa iti dea increderea in tine.

Acopera imperfectiunile cu un corector, foloseste un fond de ten rezistent pe care sa il aplici in mai multe straturi si fixeaza machiajul cu un strat sau doua de pudra pentru a obtine un aspect mat.

Contureaza sprancenele urmand forma lor naturala si ai grija sa nu exagerezi.

hgukhi

Realizeaza un machiaj tip smokey eyes pentru a obtine o privire seducatoare.

Foloseste un fard de pleoape lucios si deschis la culoare, de preferat argintiu, traseaza o linie precisa cu ajutorul unui tus negru intens si accentueaza colturile ochilor cu un fard mat inchis.

Pentru gene irezistibile, foloseste doua straturi de mascara inchis la culoare care ofera volum si curbeaza genele fara sa le incarce.

Pune accentul pe buze si foloseste un ruj rosu intens pentru buze seducatoare. Contureaza-ti pometii cu un fard de obraz mai inchis la culoare, pe care sa il aplici urmand linia pometilor si spre tample, pentru a crea un efect de alungire a fetei.

In Luna Dragostei, rasfata-te cu tot ce e mai bun, bucura-te impreuna cu cei dragi de fiecare moment si nu uita sa fii radianta si frumoasa in fiecare zi cu ajutorul produselor de make-up potrivite pentru tine.

Gama de machiaj BIO de la Biotissima® te ajuta sa obtii look-ul perfect, iar ingredientele naturale din produse sunt blande cu tenul, il hranesc si previn imbatranirea prematura.

Stiai ca? In medie sunt alocate 30 de minute pentru spalarea parului, 20 de minute pentru realizarea make-up-ului şi alte 15 minute pentru manichiura?

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *