Spune „Adio” ridurilor de expresie!

Ridurile de expresie apar in urma contractarii repetate a muschilor fetei, adica atunci cand radem, ne incruntam, plangem sau ne strambam. Se dezvolta in colturile gurii, in jurul ochilor sau pe frunte. Pe masura ce inaintam in varsta, nivelul de colgen din piele scade si tenul isi pierde elasticitatea, iar ridurile de expresie devin permanente. Actioneaza acum, invata cum sa le ameliorezi aspectul si bucura-te de un ten frumos si sanatos!

dreamstime_m_11515638Cheia unui ten frumos este hidratarea zilnica

Daca vrei sa ai un ten luminos, fara riduri, cu un aspect catifelat si uniform, trebuie sa respecti o rutina zilnica de ingrijire. Demachiaza-te in fiecare dimineata si seara, chiar daca nu porti machiaj si nu incerca sa iti gasesti scuze. Aplica o lotiune tonica revitalizanta pentru a indeparta surplusul de machiaj si nu sari niciodata peste hidratare.

Poti folosi creme si lotiuni antiaging. Orienteaza-te spre produse ce contin ingrediente naturale care se absorb usor in piele si sunt blande cu tenul. Sunt indicate cele care hidrateaza in profunzime, calmeaza si stimuleaza productia de colagen.

Asigura-te ca lotiunea sau cremele pe care le folosesti au in compozitie vitaminele A (retinol), C si E, dar si musetel, rozmarin, aloe vera, unt de shea, jojoba, Omega 3,6 si 9 sau ulei de argan.

Foloseste produse adecvate tipului tau de ten

Stabileste ce tip de ten ai (normal, gras, mixt, uscat) si foloseste numai produsele adecvate pielii tale. Daca folosesti produse de ingrijire nepotrivite, tenul va avea un aspect inestetic si pot aparea iritatii sau acnee. Ai grija si la produsele cosmetice. Ele pot duce la imbatranirea prematura daca nu sunt adecvate tipului de ten, sunt expirate sau contin ingrediente toxice.

dreamstime_m_17563366Respecta rutina de ingrijire a tenului

Foloseste de doua ori pe zi (dimineata si seara) creme sau lotiuni care hidrateaza, regenereaza si cresc elasticitatea pielii. Cea mai intensa perioada de refacere a celulelor pielii are loc in timpul noptii.

Ziua, tenul are nevoie sa fie protejat impotriva actiunii razelor soarelui, de aceea e indicat sa folosesti o crema cu factor de protectie solara. Demachiaza-te, aplica lotiunea tonica, serul pentru conturul ochilor si apoi crema hidratanta. Nu iti incarca tenul cu prea mult machiaj, lasa-l sa respire si foloseste mereu un primer inainte de aplicarea fondului de ten.

Exfoliaza-l de 1-2 pe saptamana pentru a indeparta celulele moarte de la nivelul pielii care pot duce la aparitia ridurilor fine si de expresie. Odihneste-te 7-8 ore pe noapte, bea suficiente lichide in timpul zilei si fa-ti un masaj facial cu uleiuri hranitoare atunci cand ai timp. Incearca sa iti relaxezi muschii fetei atunci cand ii simti incordati si nu sta incruntata.

Aplica o masca hranitoare sau antiaging cel putin o data pe luna. S-a demonstrat ca veninul de albine umple ridurile fine, hidrateaza, reimprospateaza tenul si stimuleaza productia naturala de colagen, iar pielea devine mai elastica si luminoasa. Incearca si mastile facute in casa, din ingrediente naturale: uleiuri (de argan, jojoba, masline), unt de shea sau de cacao, vitaminele A si E, miere, ou sau avocado.

Cremele hidratante de zi si de noapte de la Biotissima® au o textura usoara care nu ingrasa pielea. Ingredientele unice Sepilift DPHP si Lipactive Inca inchi improspateaza, hidrateaza si atenueaza vizibil ridurile. Acidul hialuronic din capsulele Biotissima® Hyaluron & Collagen Complex mentine sanatatea pielii si ii reda supletea si elasticitate, pentru ca TU sa te bucuri in fiecare zi de un ten frumos si sanatos.

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *