3 motive pentru care sa folosesti produse ECO de ingrijire a casei!

Ingrijirea casei este una dintre cele mai importante activitati pentru tine si familia ta. O casa curata este o casa primitoare in care te simti in largul tau. De aceea, este indicat sa folosesti produse de curatare si ingrijire blande cu pielea si care nu prezinta un risc pentru sanatate.

Exista nenumarate motive pentru care sa renunti la amestecurile de chimicale din comert si sa alegi variantele ecologice de ingrijire a casei.

1. Casa curata, familie sanatoasa

Gandeste-te la pielea ta ca la un burete care absoarbe substantele toxice din produsele destinate curateniei.

Atunci cand sunt inspirate sau patrund in piele, chimicalele si toxinele sunt responsabile cu dezvoltarea astmului, aparitia iritatiilor, eczemelor sau chiar a arsurilor.

Asigura-i casei tale o ingrijire BIO completa si foloseste numai produse ce contin ingrediente naturale, de la curatarea baii, a geamurilor, podelelor, aragazului si cuptorului, la stergerea prafului sau spalarea hainelor.

In plus, renunta la pulverizatoarele obisnuite si invata cum poti sa obtii un miros natural in casa fara chimicale.

2. Ajuti la protejarea mediului inconjurator

Produsele ecologice de curatare si ingrijire a casei reduc poluarea si nu elimina mirosuri sau substante toxice in aer si apa.

Majoritatea au ambalaje biodegradabile sau sunt facute din materiale reciclabile, metoda prin care se reduce risipa si se protejeaza mediul inconjurator.

3. Produsele ecologice sunt naturale si eficiente

Ingredientele ecologice sunt prietenoase cu pielea, nu provoaca alergii, sunt concentrate, eficiente si curata in profunzime suprafetele. Atunci cand citesti eticheta unui produs obisnuit de curatare, cu siguranta nu vei recunoaste niciun ingredient.

Produsele ecologice contin ingrediente naturale care provin din culturi organice si care raspandesc un miros placut si non-toxic.

Alege ECO si indeparteaza depunerile de calcar, grasimile, elimina mirosurile neplacute, mentine culoarea rufelor, elimina microbii si bacteriile, dezinfecteaza, indeparteaza petele dificile si igienizeaza – totul in mod natural si eficient.

Iti recomandam:

Daca vrei un produs potrivit pentru ingrijirea si curatarea tuturor suprafetelor de lemn, plastic, ceramica, sticla, linoleu si metal, Detergentul universal BioHAUS® – certificat Ecocert este solutia perfecta. Curata eficient, este biodegradabil si nu provoaca alergii.

Pentru geamuri mereu curate, foloseste Solutia pentru geamuri BioHAUS® care se usuca rapid, nu lasa urme si are efect antistatic. Solutia pentru baie BioHAUS® indeparteaza eficient si repede urmele de sapun, apa si depunerile de piatra.

Solutia pentru aragaz BioHAUS® curata intensiv, indeparteaza petele si protejeaza suprafetele. Pentru un efect maxim, foloseste Solutia pentru curatarea cuptorului BioHAUS® pentru un efect degresant si dezinfectant.

Detergent lichid cu nuci de sapun, „Mama si copilul” – BioHAUS® sau cu nuci de sapun si lavanda – BioHAUS®. Sunt indicate pentru toate tipurile de haine colorate (matase, lana, sintetice) spalate atat automat (30° 60° 90°), cat si manual.

Spala, curata si parfumeaza natural hainele. Mentine tesaturile si indeparteaza chiar si cele mai dificile pete. Nu e nevoie de utilizarea balsamului pentru ca un efect natural de catifelare a hainelor.

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *