5 masti naturale pentru orice tip de ten

Toate femeile isi doresc un ten radiant si fara semne de imbatranire prematura. Mai mult decat oricare alta parte a corpului, pielea sensibila a tenului este cea mai expusa factorilor externi, fie ca e vorba de frig, soare sau chiar produsele cosmetice pline de chimicale.

Pentru a-ti pastra frumusetea tenului, trebuie sa ii acorzi o ingrijire suplimentara. Pentru asta, noi iti propunem 5 idei de masti homemade pentru orice tip de ten, cu ingrediente 100% naturale care hidrateaza pielea in profunzime si iti revigoreaza tenul.

shutterstock_67115794Masca cu avocado

Este ideala daca vrei sa ii redai tenului stralucirea si aspectul catifelat. Avocado curata, hidrateaza si diminueaza aspectul ridurilor fine. Amesteca pulpa dintr-un avocado bine copt si sucul de la jumatate de lime cu 3 linguri de miere. Aplica masca pe tenul curat si las-o sa actioneze 15-20 minute. Clateste cu apa calduta.

Masca cu argila

Este ideala pentru tenul cu tendinta de ingrasare deoarece controleaza excesul de sebum din zona T. Amesteca argila cu apa calda pana se creeaza o pasta. O poti combina cu avocado sau putina zeama de lamaie. Las-o sa actioneze 10-15 minute, apoi clateste cu apa calduta.

Masca cu fulgi de ovaz

O poti folosi ca exfoliant natural deoarece este blanda cu tenul si elimina cu succes celulele moarte de la suprafata epidermei. Macina fulgii de ovaz foarte fin si amesteca-i cu iaurt simplu, 1 lingura zahar si putina miere. Aplica masca pe fata si las-o sa actioneze 15 minute, dupa care indeparteaz-o cu apa calduta prin miscari circulare.

honey-sweet-syrup-organicMasca cu miere

Este o sursa naturala de hidratare care iti hraneste tenul si il mentine tanar. Imbunatateste tonusul pielii, estompeaza ridurile, calmeaza iritatiile si diminueaza acneea. Amesteca mierea cu putina zeama de lamaie (pentru tenul gras) sau ulei de masline (pentru tenul uscat), lasa sa actioneze 15 minute, apoi clateste cu apa calduta.

Masca cu castravete

Foloseste-o daca vrei sa ai o piele revitalizata, tonifiata si sa scapi de aspectul de ten obosit. Paseaza intr-un blender un castravete mic, adauga 2-3 lingurite de iaurt simplu si putin ulei de masline. Lasa masca sa actioneze 15-20 de minute, apoi clateste cu apa calduta.

Dupa ce ai indepartat masca de fata, aplica o crema hidrantanta de zi sau de noapte. Creata din ingrediente naturale, Masca faciala Biotissima® cu venin de albina umple ridurile fine, lumineaza tenul, il reimprospateaza si hidrateaza, in timp ce stimuleaza productia naturala de colagen si ajuta la refacerea celulelor. 

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *