Trandafirul salbatic, secretul pielii fine

Trandafirul salbatic sau macesul este folosit de secole ca planta terapeutica. Insa, substantele pe care le contine il fac aliatul perfect pentru o piele catifelata si cu aspect tanar. Acizii grasi esentiali Omega-3 si 6, vitaminele A (retinol), E si C previn aparitia semnelor de imbatranire prematura, diminueaza ridurile fine, petele si stimuleaza refacerea de celule noi.

cosmea-flower-blossom-bloom-40722Trandafirul salbatic are efecte regenerante si cicatrizante

Produsele cu ulei de trandafir salbatic sunt indicate pentru toate de piele, dar mai ales pentru pielea uscata si matura. Datorita proprietatilor regeneratoare si de refacere a celulelor pielii prin stimularea naturala a productiei de colagen, trandafirul salbatic hidrateaza pielea, o lasa supla si fina la atingere.

Foloseste-l in mod regulat si vei vedea diferenta – pielea ta va arata mai bine si va avea un aspect mai tanar. Acidul retinoic (retinol sau vitamina A) reduce semnele de imbatranire, acneea, iritatiile si dimensiunea porilor. De asemenea, diminueaza roseata care apare in urma inflamatiilor sau a cuperozei.

Produsele de ingrijire pe baza de trandafir salbatic nu actioneaza numai la suprafata pielii. Substantele nutritive pe care le contin actioneaza in adancimea epidermei, careia ii ofera vitaminele, antioxidantii si acizii grasi esentiali necesari pentru a-si pastra frumusetea.

Mai mult, are proprietati cicatrizante, fiind util in ameliorarea unor afectiuni ale pielii ca: dermatita, acneea, eczeme, dar si in cazul arsurilor solare sau in atenuarea cicatricilor. Este un bun astringent, care indeparteaza eficient murdaria si celulele moarte de la suprafata pielii, stimulandu-i astfel procesul natural de regenerare celulara.

Mentine-ti pielea tanara si frumoasa cu ajutorul Gelui de dus relaxant cu trandafir salbatic si plante BIO Kräuter®. Combinatia de plante din arnica montana, musetel, urzica si trandafir salbatic iti ofera o stare de buna dispozitie si iti lasa pielea supla si catifelata dupa fiecare utilizare.

Lasa-te rasfatata de mirosul imbietor al trandafirului salbatic si ofera-i pielii tale ingrijirea de care are nevoie.

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *