Masti de par naturale pentru frumusetea ta

Cea mai buna ingrijire pentru parul tau e cea naturala. Orice tip de par, dar mai ales cel deteriorat, casant, lipsit de stralucire sau cu firele subtiri si despicate are nevoie de o ingrijire speciala. Cea mai buna solutie e sa folosesti masti de par din ingrediente naturale, pe care sa le prepari chiar la tine acasa.

Noi iti propunem 3 masti usor de facut si super eficiente pentru ca tu sa te bucuri de un par puternic si sanatos.

pexels-photo-167704

Masca de par cu avocado

Avocado contine o multime de substante nutritive, benefice atat pentru sanatate, cat si pentru frumusetea parului tau. Este bogat in uleiuri hranitoare care iti restructureaza firul de par si il lasa fin la atingere.

Ingrediente:
  • 1 avocado bine copt
  • 3 linguri ulei de cocos extravirgin
  • 1 lingura miere

Amesteca bine ingredientele. Aplica masca pe parul umezit usor inainte, pornind de la scap spre varfuri. Acopera cu o casca de dus si lasa sa actioneze 20 minute. Clateste bine parul si spala-te cu sampon.

pexels-photo-186696Masca de par cu ulei de masline

Uleiul de masline hidrateaza firul de par in profunzime si este indicat sa il folosesti daca parul tau este degradat din cauza vopsirii sau decolorarii. De asemenea, este potrivit si pentru parul tern, uscat sau cu matreata.

Ingrediente:
  • 20 – 50 ml ulei de masline extravirgin (in functie de lungimea firului de par)
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri ulei de ricin

Amesteca ingredientele si aplica masca pe toata lungimea parului, pornind de la scalp spre varfuri. Lasa sa actioneze 20-30 minute, apoi clateste parul din abundenta cu apa calduta si samponeaza. Repeta procesul de 1-2 ori pe saptamana.

Masca de par cu iaurt

Este indicata pentru parul lipsit de volum si stralucire. Iaurtul stimuleaza cresterea firului de par si este bogat in proteine care ii cresc rezistenta. Adauga o lingurita de miere, iar parul tau va fi hidratat in profunzime.

Ingrediente:
  • 1 ceasca iaurt simplu (de preferat iaurt grecesc)
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita ulei de masline extravirgin

Amesteca ingredientele intr-un bol. Piaptana parul si imparte-l pe sectiuni. Intinde masca pe parul uscat, de la radacini la varfuri. Acopera-ti parul cu un prosop si lasa masca sa actioneze 20-30 minute. Clateste cu apa calduta si samponeaza ca de obicei.

Daca nu ai timp sa iti prepari singura o masca de par, incearca Masca de par regeneranta cu ulei de masline BIO Kräuter®. Regenereaza varfurile despicate, confera stralucire parului, sustine formarea de celule noi, in timp ce hraneste firul de par si il lasa usor de pieptanat. Este recomandata pentru toate tipurile de par.

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *