Albeste-ti dintii fara sa mergi la dentist

Iti doresti o dantura de invidiat fara sa fii nevoita sa mergi la dentist? Urmeaza sfaturile de mai jos si incepe sa te bucuri de un zambet stralucitor care te va face sa fii mai increzatoare in tine. In plus, iti vei albi dintii chiar la tine acasa, fara stresul de a face o vizita dentistului.

necklace-jewelry-silver-woman-462881. Previne petele dentare

Unele alimente si lichide iti pateaza dintii si favorizeaza depunerea tartrului. Evita consumul de vin rosu, cafea, ceaiul verde, bauturi acidulate, sosul de soia sau de rosii in exces. In cazul lichidelor, foloseste un pai atunci cand bei pentru a evita patarea dintilor. Dupa ce le consumi, spala-te bine pe dinti sau clateste-te cu apa de gura cu efect antibacterian.

2. Albire cu bicarbonat de sodiu

Este una dintre cele mai cunoscute metode naturale de albire a dintilor. Nu dauneaza smaltului si nu sensibilizeaza dintii. Periaza-ti dintii de doua ori pe zi cu un amestec din ulei de cocos, bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de ulei esential de eucalipt sau lamaie. Il poti aplica direct pe periuta de dinti sau il poti combina cu pasta ta de dinti obisnuita.

dreamstime_m_314141063. Dinti stralucitori cu carbune activ

La fel ca bicarbonatul de sodiu, carbunele activ iti albeste dintii fara sa ii afecteze. Este o alternativa naturala la variantele de albire care iti distrug smaltul si iti sensibilizeaza dintii. Combina o parte ulei de cocos si o parte carbune activ macinat. Periaza de doua ori pe zi, dimineata si seara.

4. Mananca ananas, capsuni, mere si ghimbir

Ananasul contine bromelaina, o enzima care indeparteaza petele depuse pe dinti si poate distruge tartrul. Acidul malic din capsuni si mere albeste dintii, iar fibrele pe care le contin actioneaza ca un agent de curatare a suprafetei dintilor.

Ghimbirul sustine sanatatea danturii, mai ales a gingiilor datorita proprietatilor antiinflamatorii pe care le are. Bea zilnic ceai de ghimbir sau foloseste-l pentru a condimenta mancarea.

5. Respecta regulile de igiena zilnica

Spala-te pe dinti de cel putin doua ori pe zi, dimineata si seara. Foloseste ata dentara si apa de gura. Alege produse pe baza de ingrediente naturale, care nu iti ataca smaltul dintilor si protejeaza sanatatea danturii.

Pasta de dinti gel cu Aloe Vera BIO Kräuter® actioneaza ca un abraziv natural, curata eficient spatiile intradentare si ofera o senzatie indelungata de prospetime intregii guri. NU contine fluor. Produs VEGAN.

Pasta de dinti pentru fortificare si protectie, cu extract de musetel BIO Kräuter® intareste smaltul dintilor, combate depunerea tartrului si ingrijeste gingia. Amelioreaza simptomele parodontozei si NU contine fluor.

Pasta de dinti Junior Kräuter® ofera o protectie naturala dintilor copiilor si mentine sanatatea acestora precum si a gingiilor, are o aroma foarte placuta de capsuni organice ce transforma spalatul pe dinti intr-o joaca de copii! Produs VEGAN.

Periuta de dinti din bambus Life Care® cu peri de duritate medie asigura o curatare eficienta a dintilor si este delicata cu gingiile.

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *