Cum iti mentii bronzul in sezonul rece

Ai profitat din plin de vara si te-ai intors din vacanta cu un bronz de invidiat? E normal sa vrei sa il pastrezi si in timpul sezonului rece. Odata cu scaderea temperaturii si schimbarea garderobei, bronzul tau nu se va mai accentua, insa se poate mentine. Cum? Daca respecti urmatoarele trucuri:

1. Hidratarea iti mentine bronzul intact

O piele hidratata este o piele sanatoasa, elastica si catifelata care isi mentine frumusetea. Si in cazul mentinerii bronzului, hidratarea pielii este un pas esential daca vrei sa ii pastrezi nuanta aramie pe care a capatat-o in timpul verii. Atunci cand pielea ta este deshidratata, incepe sa se usuce si sa se cojeasca, iar tu poti spune ADIO bronzului.

2. Schimba rutina zilnica de ingrijire

Pielea trebuie exfoliata de 1-2 ori pe saptamana pentru a indeparta celulele moarte de la suprafata. Exfolierea este un pas esential chiar si atunci cand esti bronzata, pentru ca pielea ta sa aiba un aspect natural si stralucitor. Daca vrei sa iti mentii bronzul, foloseste un exfoliant bland si aplica-l prin miscari circulare usoare care nu iti agreseaza pielea.

Uita de baile fierbinti si lungi. Fa dusuri scurte in care sa alternezi apa calda cu cea rece – pentru picioare mai tonifiate si stimularea circulatiei sangelui.

3. Ai grija la dieta

Frumusetea si elasticitatea pielii vin si din interior. Iar daca vrei sa ii pastrezi culoarea aramie cat mai mult timp, include in alimentatia ta cat mai multe fructe si legume bogate in betacaroten: morcovi, pepene galben, dovleac, patrunjel, cartofi dulci, caise, prune, spanac.

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *