Combinatii de alimente pentru slabit rapid

Atunci cand vrei sa slabesti, nu este de ajuns doar sa mergi la sala. Trebuie sa ai o dieta echilibrata si variata si sa te hidratezi corespunzator. Daca vrei sa ajungi cat mai repede la rezultatele dorite, invata cum sa combini corect alimentele. Asa cum unele combinatii te ingrasa si iti ingreuneaza digestia, unele te pot ajuta sa slabesti mai rapid.

Iaurt grecesc cu nuci si seminte

Iaurtul este o sursa bogata de vitamine solubile in grasimi. De aceea, este indicat sa il consumam impreuna cu o sursa de grasimi sanatoase, ca cele furnizate de nuci si seminte. Poti alege combinatii de migdale, caju, nuci, seminte de in sau chia etc.

Salata verde cu ulei de avocado

Consumul regulat de verdeturi te ajuta sa elimini surplusul de grasime din zona abdomenului si a soldurilor. In plus, te vitaminizeaza si hidrateaza. Foloseste ulei de avocado atunci cand asezonezi salata – contine o cantitate mare de grasimi monosaturate, scade nivelul colesterolului si iti da senzatia de satietate.

Hummus cu ardei iute

Hummusul este facut din boabe de naut, bogate in fibre care reduc pofta de mancare si iti dau senzatia de satietate. Asociaza nautul cu sos din ardei iute sau chiar ardei iute macinat. Contine o substanta numita capsaicina, care arde grasimile si stimuleaza metabolismul.

Piept de curcan cu piper

Carnea contine proteine care iti dau senzatia de satietate deoarece se digera mai lent. Condimenteaza pieptul de curcan cu piper rosu – ajuta la arderea rapida a caloriilor si transforma grasimea in energie.

Ceai verde cu scortisoara

Ceaiul este bogat in antioxidanti care iti protejeaza organismul de radicalii liberi. In plus, s-a demonstrat ca 2-3 cani de ceai verde pe zi te pot ajuta sa reduci centimetri nedoriti din zona taliei. Scortisoara te ajuta sa arzi caloriile mai repede si sa topesti grasimile.

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *