MSM, analgezicul natural care combate durerile

MSM (Metil Sulfonil Metan) este o forma organica a sulfului care are o multime de beneficii pentru sanatate. Sustine buna functionare a sistemului osos, imbunatateste mobilitatea articulatiilor si este recomandat in procesul de recuperare dupa activitati fizice intense. Mentine echilibrul pH-ului in organism, iti da energie si creste tonusul general.

MSM pentru oase si articulatii sanatoase

Ajuta in tratarea si ameliorarea simptomelor provocate de osteoartrita, osteoporoza si artrita reumatoida. MSM-ul dizolva fosfatul de calciu care cauzeaza aparitia bolilor degenerative. Are efecte antiinflamatorii si antireumatice. Imbunatateste flexibilitatea articulatiilor si circulatia sangelui, reduce durerea si creste mobilitatea.

Are efect detoxifiant

Pudra de MSM creste permeabilitatea celulelor, ceea ce inseamna ca toxinele sunt eliminate mai usor. In plus, imbunatateste absorbtia substantelor nutritive ca apa si nutrientii esentiali.

Creste nivelul de energie si vitalitate

Imbunatateste absorbtia glucozei si are efect vitalizant si energetic natural. Procesul de digestie consuma o mare parte a energiei din organism (aprox. 70%). Datorita capacitatii de crestere a permeabilitatii celulelor, pudra de MSM creste absorbtia nutrientilor, iar energia consumata de procesul digestiv este redusa.

Reduce crampele si durerile musculare

MSM-ul are capacitatea de a reduce sau chiar de a elimina complet crampele si durerile musculare aparute in urma unui antrenament fizic intens. Relaxeaza muschii si ii detensioneaza in mod natural.

Intareste firul de par, unghiile si imbunatateste aspectul tenului

Furnizeaza organismului cantitatea necesara de sulf pentru a produce colagen si cheratina, esentiale in pastrarea frumusetii. Consumul de MSM poate reduce vizibil ridurile si combate probleme ca: ten uscat si lipsit de fermitate, unghii casante, par subtire si fragil, acnee, dermatite, eczeme, cuperoza sau psoriazis.

Alte beneficii ale pudrei MSM

Trateaza si previne alergiile, echilibreaza nivelul de zahar din sange, reduce stresul oxidativ, amelioreaza simptomele astmului, trateaza problemele digestive (diaree, constipatie, stari de greata), stimuleaza regenerarea organismului, potenteaza actiunea vitaminelor A, D, C si E, este un antioxidant puternic.

MSM Power, Life Care® are numeroase beneficii asupra sanatatii, fiind esential in buna functionare a organismului. Are efect antiinflamator, este considerat un analgezic si un vitalizant energetic natural.

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *