Moringa – planta care poate inlocui carnea

Arborele de moringa este cunoscut si sub denumirea de Arborele vietii. Originar din nord-vestul Indiei si poalele muntilor Himalaya, Moringa Oleifera este o planta care asigura organismului toti aminoacizii si grasimile esentiale, Omega 3, 6 si 9, dar si vitamine si minerale.

Afla mai multe despre planta miraculoasa despre care se spune ca poate trata peste 300 de afectiuni datorita continutului bogat in nutrienti.

Mai multe vitamine si minerale cu moringa

Stiai ca moringa are de 4 ori mai mult calciu decat laptele, de 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele, de 3 ori mai mult potasiu decat bananele, de 9 ori mai mult fier decat spanacul, de 10 ori mai multa vitamina A decat morcovii si de 4 ori mai multe fibre decat ovazul?

Frunzele si semintele de moringa au proprietati antibacteriene, care protejeaza organismul de microorganismele daunatoare.

In plus, contin 92 de nutrienti, 36 substante antiinflamatorii, 18 aminoacizi, 46 de antioxidanti si alti nutrienti pe care organismul nu ii poate produce singuri, de aceea trebuie sa ii procure din alimentatie.

Moringa intareste imunitatea, reduce oboseala si sustine longevitatea

Protectie cardiovasculara. Consumul de moringa ajuta la scaderea tensiunii arteriale si a nivelului de colesterol din sange si le mentine in limite normale.

Rol hepatoprotector. Moringa repara celulele hepatice si combate efectele negative pe care consumul de alimente nesanatoase, alcool sau tutun le-a avut asupra ficatului tau.

Intareste imunitatea. O imunitate puternica te tine departe de boli si infectii si iti ajuta organismul sa lupte impotriva factorilor nocivi din mediu. S-a demonstrat ca frunzele de moringa au efect anticancerigen, fiind eficiente mai ales in cazul cancerului de colon si de san.

Utila in tratarea astmului bronsic. In urma unui studiu realizat in 2008, s-a ajuns la concluzia ca moringa imbunatateste semnificativ simptomele astmului si diminueaza numarul atacurilor specifice.

Reduce oboseala si te energizeaza. Stilul de viata modern te face sa fii obosit, stresat si lipsit de vlaga. Moringa iti furnizeaza vitaminele si mineralele de care ai nevoie ca sa iti recapeti energia.

10 g de moringa contin 46,8% din DZR de fier, 19% din cea de magneziu si 32% din DZR de vitamina A.

Imbunatateste aspectul pielii. Datorita continutului bogat in vitaminele A si E si antioxidanti, moringa este solutia perfecta pentru o piele mereu tanara.

Vitamina A este esentiala pentru mentinerea pielii radiante si sanatoase, vitamina E protejeaza celulele de stresul oxidativ, iar antioxidantii previn imbatranirea prematura.

Alte beneficii ale plantei moringa. Are efect anti-stres, diminueaza starile de iritabilitate si anxietate, ajuta la cresterea in masa musculara, imbunatateste vederea, ajuta in procesul de digestie si sustine sanatatea sistemului osos.

NOUL produs Life Impulse® ECO Pure Moringa reda echilibrul organismului, reduce oboseala, elimina radicalii liberi si sustine longevitatea. Produs VEGAN.

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *