Combate raceala si gripa in mod natural

A venit sezonul racelii. Toamna, trecerea de la anotimpul cald se face simtita. Daca imunitatea ta este slaba si te-ai ales cu o raceala, este timpul sa o combati rapid. Respecta sfaturile de mai jos, scapa de simptomele neplacute si simte-te din nou in forma maxima.

Vitamine si minerale pentru recuperare rapida

Atunci cand esti racit, trebuie sa suplimentezi aportul de nutrienti pentru ca organismul tau sa aiba putere sa lupte impotriva virusurilor si bacteriilor. Bea ceai de salcie neindulcit in care sa adaugi cateva felii de lamaie. Salcia este un antiinflamator natural care calmeaza durerile musculare si de cap, reduce febra si te ajuta sa adormi mai usor.

Introdu in dieta alimente cu continut bogat de vitamina C – citrice, kiwi, rosii uscate la soare, ardei gras, broccoli, kale, coacaze negre, patrunjel, papaya, grapefruit, sparanghel, spanac, merisoare, varza de Bruxelles. Consuma si ghimbir, usturoi, ceapa si miere.

Un remediu cunoscut este celebra supa de pui cu verdeturi si taitei. O portie pe zi te ajuta sa lupti cu raceala si sa te recuperezi mai usor. Are efecte antiinflamatorii si combate simptomele neplacute ca nasul infundat, durerile in gat, oboseala si tusea.

Baile fierbinti alunga raceala

Trebuie sa iti ajuti corpul sa elimine toxinele, iar o baie cu apa fierbinte este remediul cel mai bun. Foloseste gelul de dus antigripal cu eucalipt BIO Kräuter®, care regleaza transpiratia in exces si are efect antibacterian si relaxant. Adauga in apa de baie cateva picaturi de ulei esential de pin – are efect dezinfectant, decongestionant, antiseptic, antiinflamator si antigripal. Este potrivit in caz de infectii respiratorii acute, raceala, nas infundat sau tuse.

Combate raceala pas cu pas

Nu uita sa iti aerisesti camera. Aerul proaspat scade numarul de virusuri si bacterii care sunt eliminate in aer de fiecare data cand stranuti sau tusesti. Nu sta in casa asteptand sa iti treaca raceala. Iesi la o plimbare afara, chiar daca e vorba de numai 5 minute. Bea multa apa si ceaiuri pentru a te mentine hidratat.

Pentru a scapa de durerile din gat, poti face de 2-3 ori pe zi o gargara cu apa sarata. O metoda eficienta de a facilita eliminarea mucusului este infuzia cu abur. Fierbe 1 litru de apa, adauga 2 linguri (sau 3-4 pliculete) de ceai si cateva picaturi de ulei esential de eucalipt. Acopera-ti capul cu un prosop si inspira aburul emanat de infuzie.

Life Impulse® UltimateImmuno te ajuta sa ameliorezi simptomele neplacute cauzate de gripa sau raceala. Este un antiinflamator natural pe baza de salcie, acerola si citrat de magneziu care reduce febra, durerile de cap, musculare si articulare. Ajuta la recuperarea rapida a organismului si la intarirea imunitatii.

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *