5 motive sa bei zilnic smoothie-uri verzi

Smoothie-urile sunt foarte populare datorita beneficiilor multiple pe care le au asupra organismului. In special, smoothie-urile preparate cu verdeturi proaspete sunt o sursa bogata de nutrienti care iti dau energie si vitalitate. Au efect antioxidant si antiviral.  Bea un smoothie in fiecare zi si fii in forma maxima.

De ce sa bei smoothie verde in fiecare zi?

1. Portie de vitamine si minerale

Sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale, enzime, proteine, fibre, acizi grasi esentiali si antioxidanti. Majoritatea oamenilor sufera de carente nutritionale, iar smoothie-urile sunt o alternativa sanatoasa prin care sa iti suplimentezi aportul de vitamine si minerale.

2. Detoxifica organismul

Smoothie-urile verzi preparate cu verdeturi proaspete iti purifica organismul si elimina substantele toxice acumulate mai ales la nivelul colonului. Un smoothie in fiecare dimineata va da organismului tau un restart care iti va imbunatati atat sanatatea, cat si starea de bine.

3. Te ajuta sa slabesti si sa te mentii in forma

Daca inlocuiesti o masa principala cu un smoothie satios, vei slabi mai usor. In plus, te ajuta sa iti pastrezi greutatea in limite normale, imbunatateste tranzitul intestinal (te scapa de constipatie si balonare), reduce poftele alimentare si ajuta la topirea grasimii inestetice.

4. Intaresc sistemul imunitar

Un smoothie pe zi creste rezistenta organismului in fata factorilor nocivi din mediu. Antioxidantii lupta impotriva radicalilor liberi, iar vitaminele, mineralele si enzimele hranesc celulele si te fac mai puternic.

5. Sunt simplu de preparat

Ai nevoie de ingrediente putine, iar in prepararea unui smoothie poti da dovada de cata creativitate doresti. Baza pentru smoothie este apa filtrata, lapte sau inlocuitori de lapte (alternative vegetale din soia, cocos, orez sau migdale). Apoi, alege fructele si verdeturile preferate. Poti adauga seminte, condimente (vanilie, scortisoara) sau superalimente (pudra de chlorella, spirulina sau moringa).

Vegan – Green Smoothie Meal Balance® – Vitaminizare este o combinatie UNICA cu un amestec verde 100% natural, din spanac BIO, moringa, urzica, orz verde si spirulina ofera o nutritie bogata in vitamine si minerale esentiale.

Care e reteta ta preferata de smoothie verde?

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *