TOP produse apicole pentru imunitate

Toamna, trecerea la sezonul rece ne slabeste imunitatea si ne face vulnerabili in fata virusurilor si bacteriilor din mediu. De aceea, in aceasta perioada apar cele mai multe cazuri de gripe si raceli din an, iar tu ajungi sa te confrunti cu febra, durere in gat si lipsa de energie.

Nu astepta sa te imbolnavesti, ci intareste-ti imunitatea incepand de acum. Bucura-te de beneficiile produselor apicole care fac minuni pentru sanatatea ta.

Mierea – un antibiotic natural puternic 

Mierea are un continut bogat in mineralele potasiu, magneziu, fosfor si calciu si vitaminele din complexul B, A, C, D si K. Este un aliment usor asimilabil care asigura buna functionare a organismului.

Are efect antibacterian, antiinflamator, antiviral si antifungic. Ajuta la eliminarea toxinelor, usureaza tranzitul intestinal si stimuleaza dezvoltarea bacteriilor bune de la nivelul sistemului digestiv.

Propolisul – intareste sistemul imunitar

Albinele il folosesc pe post de dezinfectant cu care sigileaza fisurile din stup pentru a tine bacteriile la distanta. Are o multime de beneficii, putand fi folosit in combaterea infectiilor, ca adjuvant in tratarea gripei, racelii, amigdalitei si a durerilor in gat.

Propolisul inhiba peste 50 de tipuri de infectii, bacterii, paraziti sau afectiuni, avand efect puternic local. Aplicat extern, este benefic in caz de rani usoare, eczeme, sau diverse afectiuni ale cavitatii bucale.

Polenul – sursa de hrana a albinelor

Cel mai indicat este polenul crud, care isi pastreaza valorile nutritionale mult mai bine decat cel uscat. Este un aliment complet folosit de mii de ani in medicina naturista. Contine minerale, vitamine, antioxidanti si enzime care sustin sanatatea si intaresc imunitatea.

Are rolul de a combate starile de oboseala, reda vitalitatea si tonusul si are efect vitaminizant, antianemic si remineralizant. Este indicat persoanelor cu un stil de viata activ, care sunt predispuse stresului.

Tu cum iti intaresti imunitatea?

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *