Alina Negrila (36 ani, Arad)

0
464

„Obiectivele mele in viata sunt: sa aduc in viata mea, la nivel de traire, cat mai mult din ceea ce cu mare daruire ne-au transmis specialistii programului; sa am insusit noul “stil de viata”, astfel incat dupa finalizarea acestei etape sa nu mai revin la obiceiuri nesanatoase; sa pot sa transmit mai departe din experinta mea celor care sunt in situatii de viata asemanatoare cu cea in care ma aflam la inceputul programului. Cand am plecat din Arad aveam 92 kg, imi doresc sa ajung la 72 kg. Imi doresc si, cred ca este posibil (mai ales dupa experientele traite pana acum…), sa continui acest minunat proces de evolutie prin transformarea mea pe toate planurile fiintei mele – holistic. In procesul de transformare psiho-emotionala un plus de valoare, a fost in acest program, combinarea psihoterapiei cu coaching-ul si relatia de suflet (dar in acelasi timp si cu mult profesionalism) care s-a legat intre noi si toti specialistii programului.

Asa cum mi-am definit si in cadrul workshop-ului de antreprenoriat obiectivul meu profesional pe acest an  este:  sa-mi continui specializarile ca terapeut biofeedback, sa-mi dezvolt echipa Life Care, sa aduc armonie si eficienta in activitatea mea din Anatecor.

Comunicarea mea sa fie SMART! … sa am o comunicare clara astfel incat sa pot transmite mesajul dorit si sa pot respecta incadrarea in timpii de expunere.

Manifestarile mele sa fie prin iubire si echilibru, astfel incat prezenta mea sa aduca armonie.”


 Alina Negrila