Paulina Dascalu, Director Life Care® (46 de ani, Roman)

0
447

,,Din martie pana in prezent am slabit 14 kg.

Secret, nu e nici un secret, fiind Partener Life Care, am achizitionat pachetul de slabit pentru o luna chiar de la lansare, impreuna cu analizatorul corporal. Dar, decizia am luat-o la sfarsitul lunii februarie, in momentul in care mi-am vazut varsta metabolica data de analizator, de 60 de ani, in cadrul unei prezentari.

Eu sunt o persoana care nu prea iesea oricum din casa,de multe ori creandu-mi stari de disconfort, alegandu-mi vestimentatia corespunzatoare. Vazand 60 de ani pe analizator, din acea seara, de la prezentare, am spus – Stop – pana aici cu kilogramele in plus (pana la 38 de ani am avut 56 kg si in decurs de 8 ani am mai pus 19 kg).

A doua zi am inceput programul de slabit inlocuind din start, doua mese: micul dejun si cina, respectand intocmai programul. In primele trei saptamani am slabit 4 kg, fapt ce mi-a dat un curaj mare, pentru ca nu am fost hotarata niciodata de a tine o dieta.

Dieta mi se parea ceva impus, obligatoriu, iar mie nu-mi place sa-mi impuna cineva ceva neaparat. Or ,aici nu-mi impunea nimeni nimic, hotararea era a mea, in functie de cat vreau sa slabesc, inlocuind o masa sau doua cu o capsula de chitosan si una de barley grass, urmate dupa jumatate de ora de un pahar cu shake, cu ce gust voiam, iar la a treia masa mancam ce doream.

Am promis unei persoane dragi mie si fetelor mele (am trei fete de: 25, 21 si 13 ani ) ca voi slabi si voi fi asa cum ma stiu ele. Rar promit ceva, dar cand promit ma tin de cuvant! Am REUSIT aproape, mai am 1-2 kg din ce mi-am propus, dar acestea nu mai conteaza asa mult! Fetele mele sunt incantate.

Programul Life Care reflecta pentru mine: starea de bine, fericire si incredere in sine, curaj in a lua decizii bune si bine-nteles un corp suplu si sanatos.’’

Paulina Dascalu, Director Life Care®

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

36 − 26 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.