Antioxidantii si teoria radicalilor liberi

0
273

UntitledRADICALII LIBERI reprezinta un subiect care merita toata atentia noastra pentru ca stau la baza declansarii cancerului si a altor boli degenerative in organism. Acesti compusi toxici apar in organism in urma reactiilor metabolice dar si in urma unor infectii recidivante. In cantitate mica ne sunt necesari in reactiile imunitare de aparare. Daca se acumuleaza insa in cantitati mari si creeaza legaturi nepotrivite (avand o valenta libera), oxideaza membranele celulare (membranele fiind de natura lipidica), patrund in celule, provocand intr-un final mutatii ADN.

ANTIOXIDANTII leaga radicalii liberi, curatind organismul de acesti metaboliti toxici. Dintre produsele LIFE CARE cei mai puternici antioxidanti sunt: GOJI LIFE IMPULSE, COENZIMA Q1O LIFE IMPULSE,VITAMINA C1000 mg, GINGKO BILOBA, MG+VITAMINA E-FITNE, SURE SIGHT LIFE IMPULSE, precum si alte produse care contin: vitamina A, C ,E, Seleniu, Zinc, Cupru, polifenoli.

ROLUL  ANTIOXIDANTILOR:

  • franeaza imbatranirea cerebrala (Alzheimer, Parkinson);
  •  franeaza imbatrnirea celulara;
  • previn afectiunile cardiovasculare; deficientele imunitare; cancerul; inflamatii, scleroze; cataracta, diabet;
  • rol in metabolismul proteinelor.

Carentele de antioxidanti apar la batranete, infectii de durata, consum de medicamente, consum de bauturi alcoolice, si se manifesta prin: oboseala, tulburari de somn, tulburari de memorie, confuzie mentala, iritabilitate, vertij, piele grasa, pofta de dulciuri.

Adina Cirjan

Terapeut si Lector- formator Biofeedback

www.adinacirjan.wordpress.com 

Biolife Consulting

adina_mlm@yahoo.co.uk

                         

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 38 = 44

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.