Lamaia si silueta perfecta!

Daca ai marele „noroc” de a capata prea usor kilograme in plus, atunci vei aprecia acele trucuri sanatoase care te ajutaiced-lemon-hd-widescreen---hd-free-wallpaper sa-ti pastrezi silueta si sa arzi grasimile.

In plus, daca au si puterea sa te fereasca din calea tentatiilor si a exceselor culinare, cu atat mai bine. In perioadele in care nu ai timp sa faci miscare atat de des pe cat ti-ai dori, de baza ramane o dieta echilibrata si sanatoasa, pe care sa-ti fie usor sa o urmezi.

Printre aceste trucuri, lamaia este o alegere castigatoare. Egiptenii erau de parere ca acest fruct impiedica otravirea, fapt confirmat si de specialistii zilelor noastre, care ne asigura de efectul lor detoxifiant.

Cu un continut ridicat de vitamina C, alaturi de complexul de vitamine B, calciu, fier, magneziu, potasiu si fibre, lamaia este un aliat redutabil al sistemului imunitar si curata organismul de toxine, alungandu-le in tractul digestiv, si ajuta astfel digestia. De asemenea, combate simptomele deranjante ale indigestiei, precum arsurile sau balonarea, ajutandu-te sa-ti mentii o stare generala buna, chiar si dupa masa.

Alte calitati cu care se poate lauda lamaia:

  • Lupta impotriva infectiilor virale si ajuta la decongestionarea gatului si reduce inflamatiile;
  • Aroma de lamaie este folosita in aromaterapie, avand un efect de calmare asupra sistemului nervos. Efecte: ajuta la diminuarea oboselii, combaterea anxietatii si a starilor de incordare si tensiune si la reglarea somnului;
  • Datorita proprietatilor astringente si a vitaminei C, este eficienta in tratarea acneei, a eczemelor si a altor problemelor cu care se confrunta tenul;
  • Vitamina C din continutul sau ajuta la improspatarea respiratiei, dar si la reglarea acesteia, intrucat actioneaza ca un astringent si combate alergenii produsi in plamani in timpul episoadelor de astm. In plus, o cura cu Life Impulse vitamina C te ajuta sa-ti intaresti sistemul imunitar si contribuie la functionarea normala a vaselor de sange;
  • Consumata regulat, lamaia contribuie la limitarea riscului de cancer;
  • Indeparteaza senzatia de greata, asadar vine in ajutorul tau daca ai rau de masina si calatoresti pe distante lungi cu acest mijloc de transport.

     Cu darurile naturii, silueta pe care ti-o doresti este la un pas distanta!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *