Ai atatea motive sa zambesti larg!

Zambetul este fericirea care se afla chiar sub nasul tau”. Asa suna una dintre definitiile celebre pe care zambetul, un gest atat de simplu, dar cu efecte minunate, le-a inspirat de-a lungul timpului. Este demonstrat faptul ca este de ajuns sa zambesti atunci cand starea ta de spirit nu este cea mai buna, iar efectul nu va intarzia sa apara: ziua ti se va insenina si vei atrage numai ganduri pozitive!

Pentru ca un zambet frumos este un zambet sanatoshutterstock_113866210s, este foarte important sa ai grija de sanatatea orala, alegand solutii naturale, pentru cea mai buna ingrijire. Musetelul este o planta deosebit de eficienta in tratarea racelilor, a durerilor de stomac si a celor abdominale, a durerilor de dinti si a inflamatiilor. Datorita actiunii sale calmante, dezinfectante si antiinflamatoare, este excelent si in tratatea conjunctivitei, insomniilor sau tulburarilor menstruale.

Salvia nu este numai un condiment in preparate delicioase, ci si un tratament natural pentru abcese dentare, afte bucale, amigdale umflate, dureri in gat si inflamatii la nivelul cavitatii bucale. In plus, are ca efect albirea dintilor si reimprospatarea respiratiei.

Menta este un aliat de nadejde pentru a contracara aparitia cariilor, protejeaza gingiile si previne infectiile respiratorii, fiind un puternic dezinfectant. Alaturi de aceste beneficii, este recunoscuta pentru tratarea problemelor biliare, a crampelor intestinale si a racelilor.

Pentru un zambet sanatos si o senzatie revigoranta de prospetime, alege Pasta de dinti pentru fortificare si protectie, cu extract de musetel BIO de la Krauter, care intareste smaltul dintilor si combate depunerea tartrului. Extractele de menta, salvie si smirna isi imbina efectul pentru a mentine sanatatea intregii guri, pentru ca tu sa ai un motiv in plus sa zambesti in fiecare zi.

Zambeste-i larg vietii in fiecare zi, iar ea iti va zambi inapoi!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *