Bucura-te de caldura la fiecare pas!

Ce te faci atunci cand, in ciuda sosetelor colorate si frumos tricotate sau a botinelor imblanite, in loc de picioare ai doua sloiuri de gheata? Departe de a fi o gluma, aceasta este o realitate „rece” pentru multe dintre noi, la care rareori gasim din prima rezolvare.

shutterstock_143175415_picioare

Daca nu stiati, de cele mai multe ori, cauzele picioarelor vesnic reci sunt, de fapt, cat se poate de banale:

  • Circulatia „lenesa” a sangelui. Circulatia periferica slaba este, de fapt, rezultatul unei circulatii deficitare per ansamblu. Atunci cand viteza cu care curge sangele prin corp este redusa, acesta din urma conserva energie pentru o redirectiona catre organele vitale in detrimentul extremitatilor corpului.
  • Un stil de viata sedentar. Lipsa de activitate fizica are ca efect, printe altele, un tesut muscular incordat sau insuficient dezvoltat, favorizand circulatia deficitara a sangelui in aceste zone ale corpului. Prin contrast, miscarea regulata pune sangele in miscare si stimuleaza incalzirea naturala a organismului.
  • Transpiratia abundenta. La nivelul talpii se regasesc de cinci ori mai multe glande sudoripare decat in partea superioara a labei piciorului. De aceea, in cazul in care porti un tip de incaltaminte inchisa, iar piciorul nu se mai poate aerisi bine, transpiratia ramane blocata si va absorbi caldura piciorului.

Indiferent care este cauza disconfortului tau, avem o solutie pentru tine! Anumite ingrediente naturale detin proprietati care te ajuta sa combati aceasta neplacuta senzatie. De exemplu, substantele active din extractul de vita-de-vie stimuleaza circulatia sangelui, permitandu-ti nu numai sa-ti mentii picioarele calde, dar si sa eviti umflarea lor. Mai mult, pigmentii din frunza de vita de vie sunt recunoscuti ca remedii naturale pentru probleme spinoase precum varicea, insuficienta venoasa sau dureri si contuzii la nivelul picioarelor.

Un alt sprijin de nadejde pentru o mai buna circulatie a sangelui este extractul de castan. Acesta intensifica fluxul sangvin, sustine structura venelor si creste tonusul vaselor capilare, contribuind la vindecarea hematoamelor si a vanatailor. In plus, extractul de castan regleaza transpiratia si, datorita proprietatilor sale antiseptice, previne aparitia si dezvoltarea micozelor, dezinfectand suprafata picioarelor.

Prin combinatia unica de urzica, arnica montana si rozmarin BIO, impreuna cu extractele de vita de vie, castane, alantoina, cafeina si mentol, crema incalzitoare pentru picioare cu efect de lunga durata, face minuni in caz de circulatie periferica deficitara si de picioare reci.

Mixul de plante activeaza circulatia sanguina si ofera o senzatie de incalzire talpilor picioarelor, in timp ce hidrateaza pielea si o lasa moale si catifelata.

Descopera noua Crema incalzitoare pentru picioare de la Krauter care imbunatateste circulatia periferica si te ajuta sa te simti mai bine in pielea ta!

„Mergi de parca ai saruta pamantul cu picioarele tale la fiecare pas”. (Thich Nhat Hanh – calugar, autor, poet, profesor si militant pentru pace de origine vietnam

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *