Cum sa cureti eficient geamurile!

Cum Sarbatorile de iarna bat la usa, cu siguranta ti-ai pregatit planul de actiune pentru curatenia locuintei. Pana la urma, iti doresti ce aceasta sa arate impecabil pentru toti cei dragi care ii vor calca pragul in zilele care urmeaza. Am paria, insa, ca spalatul geamurilor nu se numara printre activitatile tale preferate, iar motivele sunt lesne de inteles: suprafata este dintre cele mai pretentioase si este nevoie de un efort considerabil pentru a scapa de urmele care se incapataneaza adesea sa persiste.

Iata cateva recomandari utile care-ti pot usura semnificativ sarcina si care te vor ajuta sa fii multumita de rezultate:

Inainte de toate, asigura-te ca protejezi jaluzelele si draperiile. Daca acestea sunt detasabile, indeparteaza-le pana ce ai terminat de curatat geamurile. Pentru a economisi timp, curata-le si pe acestea in paralel. Astfel, atat geamurile, cat si perdelele se vor pastra curate pentru o perioada mai indelungata.

Foloseste o carpa uscata pentru a indeparta praful si murdaria de pe rame. Daca ramele geamurilor tale sunt de culoare inchisa, acestea pot ascunde adesea mai mult praf decat pare la prima vedere. Asadar, inarmeaza-te cu rabdare si tenacitate si sterge-le mai intai cu o carpa uscata, care indeparteaza surplusul de praf adus de vant si de alte precipitatii. Nu neglija partea interioara a ramelor, mai ales colturile – acestea acumuleaza, de regula, cel mai mult praf.

Continua cu un burete imbibat in apa calduta. Foloseste un recipient in care pui putina apa calduta si un burete cu textura moale care nu lasa zgarieturi pe rame. Odata indepartat suplusul de praf, continua procesul pana ce buretele ramane curat dupa clatire.

Foloseste o laveta absorbanta si cat mai fina pentru geamuri. Urmele care raman uneori sunt cauzate fie de solutia folosita, fie de instrumentul ales pentru stergerea suprafetei de geam. Ocoleste lavetele aspre, care pot lasa atat urme, cat si zgarieturi inestetice.

Alege o solutie eficienta atat pentru curatenia casei, cat si pentru sanatatea familiei. Nu este minunat sa faci curat stiind i ca indepartezi nu numai petele si murdaria, ci si pericolele pe care le pot provoca produsele chimice pentru sanatatea ta si a familiei tale? Foloseste, deci, solutia pentru geamuri de la BioHAUS, ce are in compozitie si alcool vegetal, ajutand astfel la uscarea mai rapida a suprafetelor. In plus, solutia nu lasa urme si are efect antistatic, impidicand depunerea prafului pentru o perioada indelungata.

Esti gata pentru colindatori?

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *